Brands we love Cellulite Douchen en baden EmerginC Lekker smeren Lichaam

Eco Lovers! Get Party Ready met emerginC bodycare+ korting!

EmerginC
Geschreven door EmerginC

En straal in je party dress

De lekkerste en mooiste producten voor een glowing body….(met speciale BeautyJournaal korting)

Het party season is in aantocht, nog een paar dagen en het is weer december. De decembermaand is natuurlijk traditiegetrouw een maand met veel feestjes, borrels en etentjes. En net als met het bikiniseizoen in de zomer het geval is… een goede voorbereiding is het halve werk. Geen crashacties of andere last-minute diëten om weer in shape te komen. Begin nu alvast met het treffen van de juiste voorbereidingen en je zult zien dat je huid je in december dankbaar is. Ook de huid van je lichaam.

SHOP NU MET SPECIALE BEAUTYJOURNAAL KORTING – klik hier…

Fotograaf: Yvette Kulkens

*** Start now ****

Wat kun je een maand van te voren alvast doen?

Gebruik dagelijks voor tenminste een maand Scientific Organics Body Firming Serum voor een zichtbare afname van cellulitis. Dit verstevigende serum bevat twee revolutionaire ingrediënten, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bijdragen aan een strakkere lichaamscontour.

Revolutionair ingrediënt 1: Actigym

Actigym TM is een ingrediënt dat gewonnen wordt uit plankton uit Bermuda. Het zorgt ervoor dat het percentage Anipodectine in je lichaam met wel 68% kan toenemen. En dus zorgt het voor een meer toned en strakker silhouet. Plankton voor strakke billen dus.

Revolutionair ingrediënt 2: Nocturshape

Nocturshape Blue TM is een biotechnologisch actief ingrediënt gewonnen uit het fermentatieproces van een planktonisch micro-organisme uit de Fuente de Piedra Lagune in Malaga.
Het werkt het beste nachts, wanneer jij slaapt (je lichaam party season ready maken was nog nooit zo makkelijk!). Niet alleen
verlaagt het het gehalte van Nocturnine (het stofje dat vetcelafzetting stimuleert) met 22,3%,
het bevordert ook de vetafbraak met 34,5%
en vermindert de vetopslag met 37,4%.
Daarbij verhoogt het de collageen productie type I met 38,1% Tot slot
vermindert het de zichtbaarheid van cellulite met 39,4%,
verbetert de gladheid van de huid met 11,1% en de stevigheid van de huid met 23% na 30 dagen!

SHOP NU MET SPECIALE BEAUTYJOURNAAL KORTING – klik hier…

*** Nog een week te gaan ***

Tref de laatste voorbereidingen met Scientific Organics Body Butter, een heerlijk naar citrusfruit geurende body butter die je lichaamshuid voedt, hydrateert en verzacht, terwijl het tegelijkertijd de ruwe huid aanpakt en tekenen van huidveroudering tegengaat door de toepassing van stamceltechnologie uit druiven. Boordevol algenextract, groene en witte thee, shea butter, jojoba, Vitamine A en E, aloe vera en glycerine. Een streelzachte huid is het resultaat!

  • REVIEW! Jolanda testte deze heerlijke body butter al eens voor je uit. Lees haar review hier. ‘Een geweldige bodybutter, de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. ’

*** 1-3 dagen van te voren ***

Een momentje van me time

Laat jezelf verwennen met een Scientific Organics pedicure en manicure bij het Haartheater in Amsterdam. Want perfect gelakte nagels maken je party outfit natuurlijk helemaal af!

Het Beauty Station van het Haartheater.

 

SHOP NU MET SPECIALE BEAUTYJOURNAAL KORTING – klik hier…

 

*** Party time! ***

Voordat je je party dress aantrekt…

Scrub je huid satijnzacht met de Scientific Organics Ginger-Lime Sugar Scrub. Je vlekken gevende zelfbruiner kan je gerust in de kast laten liggen, want deze scrub geeft je huid een mooie en vooral natuurlijke glow. De hele avond lang.

Deze zeer luxe scrub bevat shea boter gemengd met pompoenzaadolie, noni, saffloerolie, zoete amandelolie en abrikozenpitolie, met suikerkorrels voor een zachte scrub. Laat de huid zijdezacht en goed gevoed aanvoelen en is heerlijk in gebruik. De suiker lost op in warm water, dus geen  korrels die hinderlijk op de huid blijven plakken.

Tot slot nog even insmeren met de Scientific Organics Body Butter, je mooiste jurkje aan en jij bent party ready!

*** BeautyJournaal Party Pakket ***

Speciaal voor de lezers van BeautyJournaal komt emerginC nu met een wel heel feestelijke aanbieding. Bestel nu de Body Butter en Sugar Scrub samen voor maar EUR 79,95 in plaats van EUR 95,90. Klik hier om naar de speciale actiepagina te gaan.

Deze feestelijke aanbieding is vanaf nu en de hele feestmaand december geldig (tot en met 31 december), exclusief voor BeautyJournaal lezers.

Meer weten over hoe de skincare van emerginC bevalt? Bekijk hier de reviews die we maakten over de facials en producten voor thuis:

 

Over emerginC

Sinds de oprichting valt emerginC regelmatig in de prijzen vanwege de baanbrekende formules op basis van de laatste technologische inzichten en het gebruik van hoge concentraties actieve werkstoffen en slimme combinaties met natuurlijke ingrediënten. Van de bekende antioxidanten zoals vitaminen en mineralen tot stamcellen, fruitzuren, enzymen, peptiden, plantextracten en botanische essentiële oliën.

Alle emerginC skin en body care is vrij van kunstmatige kleur,- en geurstoffen, dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale oliën of synthetische conserveringsmiddelen. Er is ook een speciale Scientific Organics serie op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 70% van biologische herkomst.
 De huidverzorging van emerginC, evenals de salon treatments, zijn geschikt voor vrouwen en mannen en alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid.

 

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love Dossier van emerginC en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

EmerginC

EmerginC

EmerginC heeft twee lijnen

De succesvolle signature lijn waarin formuleringen zijn opgenomen met aandacht voor een zo laag mogelijke irrigatiegraad en veiligheid van werkzame stoffen voor mens en milieu – dus niet per definitie alleen plantaardig of biologisch, maar wel hoog-werkzaam. Deze producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt. emerginC was koploper hierin, aldus de oprichter Ian Lirenman.

En dan is er de Scientific Organics lijn – de lijn waarin alleen met natuurlijke stoffen wordt gewerkt, en waarvan minimaal 70% van biologische oorsprong is, én tevens hoog-werkzaam.

Reageren