Brands we love Colorescience/NuFACE/Zo Skin Health Gezicht Grove porien Vette huid

Nieuw! Ossential Instant Pore Refiner geeft direct gladde huid

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Siliconen-vrij, matterend en kalmerend

Nieuw! Ossential Instant Pore Refiner: instant hulp bij vergrote poriën

“Vergrote poriën maken de huid kwetsbaar voor uitwendige factoren, zoals milieuverontreiniging, die schadelijke effecten kunnen veroorzaken aan de huid en kunnen bijdragen aan tekenen van vroegtijdige veroudering,” aldus Dr. Zein Obagi.

Het leeftijdsaspect

Je voedingspatroon, erfelijke aanleg, stress, het milieu en de zon zijn allemaal factoren die bijdragen aan veelvoorkomende en zichtbare tekenen van huidveroudering. Vaak gaat het dan om fijne lijntjes, rimpels, een doffe huid en een verminderde hydratatie. Maar wist je dat vergrote poriën ook bij het natuurlijke verouderingsproces horen?

Naarmate we ouder worden, veroorzaken overtollige huidvetten en verontreinigingen verstopte en vergrote poriën. Ossential Instant Pore Refiner van dr. Zein Obagi is een exclusieve, siliconen-vrije formule, die verstopte poriën tegengaat, terwijl het de huid bovendien kalmeert en beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren, die bijdragen aan voortijdige huidveroudering.

 

Dubbele werking

Dit lichtgewicht serum minimaliseert de zichtbaarheid van poriën. De formule met dubbele werking gaat een glimmend effect tegen en zorgt direct voor een gematteerde huid en jongere uitstraling.

Verfijnt vergrote poriën

Ossential Instant Pore Refiner vermindert de hoeveelheid talg op de huidoppervlakte voor een minder glimmende huid en geeft een mooie matte finish. Het product zorgt bovendien voor een gladdere huidtextuur en vermindert imperfecties op de huid.

Actieve ingrediënten 

  • Rosa Canina Fruit Extract: Brengt een vette huid in evenwicht, vermindert talg op de huid en zorgt daarmee direct voor een minder glimmend resultaat.
  • Salicyloyl Phytosphingosine: Exfolieert dode huidcellen rondom de poriën en helpt om verstopping van de poriën te voorkomen om break-outs te verminderen. Schone poriën zorgen ervoor dat de poriegrootte en poriediepte kleiner lijken, met een egale en frisse huidtint als resultaat.
  • ZO-RSS2™ en ZOX12™: Twee ontstekingsremmende en antioxidante complexen die helpen bij de bescherming tegen schadelijke factoren van buitenaf, zoals vervuiling. Deze factoren kunnen namelijk leiden tot huidontsteking en roodheid. En stellen de huid bovendien bloot aan vrije radicalen, die bijdragen aan zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

 

Verbetering van de huidtextuur

De volgende afbeelding toont de verandering in huidtextuur en verruwing van de huid na vier weken gebruik van Ossential Instant Pore Refiner.

Ook de poriegrootte is duidelijk verbeterd (een verlaging van de pixelintensiteit – de rode stippen – wijst op een verbetering van de poriegrootte, zoals gemeten met het Visia CR systeem).

Hoe gebruik je Ossential Instant Pore Refiner?

Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds twee tot drie pompjes van dit serum aan op een goed gereinigde huid.

Heb jij een vette of acne huid? Dan is Offects Exfoliating Cleanser een hele fijne reiniger. Hij helpt bij het verminderen van ongewenste bacteriën op de huid en reduceert bovendien de factoren die bijdragen aan ontstekingen.

Sluit je skin care routine af met ColoreScience Mattifying Perfector 3-in-1 Face Primer. Deze zijdezachte matterende primer reguleert de talgproductie, gaat ‘glim’ tegen en reduceert de zichtbaarheid van vergrote poriën. Het minerale zonnefilter van zinkoxide en titaniumdioxide zorgt bovendien voor een breed-spectrum zonbescherming van SPF 20. Poeder tot slot af met de fijne minerale poederfoundations van ColoreScience.

Exclusief verkrijgbaar bij de erkende ZO Skin Health behandelcentra. Klik hiervoor een behandelcentrum bij jou in de buurt.

Meer weten over de producten van Dr. Zein Obagi?

Lees dan ook:

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love programma van JC Imp BV. op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.