Dit najaar draait het om alles-of-niets lippen

07:20 - 04:24
luistertijd 07:20 - leestijd 04:24

Nieuw in de winkels in september: lipmake-up!

Dit najaar spelen lippen een belangrijke rol in jouw look. Het draait om alles-of-niets lippen. Van intens donker en zachtroze tot glanzend en mat; we zagen het allemaal voorbij komen op de catwalks van de grote shows. Het is dan ook niet geheel verrassend dat september in het teken stond van veel nieuwe lipmake-up lanceringen. We zetten de mooiste in dit artikel voor je op een rij.

MAC x Nicki Minaj nude lipstick

Nicki Minaj veroverde al de harten van haar fans dankzij haar lef en haar messcherpe songteksten. Met haar niet te stoppen verleidingskracht wil de popkoningin nu ook de rest van de wereld veroveren. Haar laatste stunt? Twee verschillende op maat gemaakte nude lipsticks voor MAC. De twee tinten van Nicki shop je exclusief bij Douglas.

SHOP HIER ONLINE

De overige nude kleuren, zowel in Lipstick als in Lipglass, zijn verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten.

Youngblood Color-Crays Lip Crayons Matte

Youngblood Color Crays™ Lip Crayons Matte is een nieuwe serie lipstickpotloden in 7 intense kleuren. Deze long lasting crayons hebben een crème-achtige structuur, met een matte finish. De pigmentrijke Color-Crays™ zijn verrijkt met echt diamant poeder, waarmee je een prachtig kleurresultaat bereikt.

Door vitamine E en hydraterende bestanddelen hebben de crayons een verzachtende werking. Gemakkelijk aan te brengen door de vorm en een urenlang prachtig uitziend resultaat!

Bekijk ook het volgende filmpje:

Vind hier een verkooppunt

 

L’ABSOLU RÔSES: De pink lip art van Lancôme

Deze maand tovert Lancôme pure vreugde op je lippen met de nieuwe L’Absolu Rôses, een nieuwe versie van roze. De collectie roze gloss en lipcontourpotloden straalt speelsheid, creativiteit en durf uit.

Nieuwkomer L’Absolu Gloss is de laatste innovatie voor de lippen van Lancôme. Met zijn transparante flacon, zwarte dop en gouden roos-logo en precieze applicator voor nauwkeurig aanbrengen. In een handomdraai zijn je lippen perfect en kleurrijk opgemaakt.

 

L’Absolu Gloss voegt met een glossy sheer, intense cream of matte finish 14 roze tinten toe aan het al ontzettend uitgebreide kleurengamma van 86 tinten van L’Absolu Rouge. Om het aanbod nog completer te maken zijn er bovendien 8 nieuwe tinten van het lipcontourpotlood Le Lip Liner. L’Absolu Rôses is dus dé collectie voor een lip art look op maat, met voor iedere vrouw de passende kleur. Hashtag? #bantheboring.

Voor je dagelijkse dosis inspiratie, zetten we drie lipartlooks voor je op een rij.

#1 Sheer Cupid Lips

Deze lipartlook geeft je letterlijk een hartvormig (pruil-)mondje. Grappig, lief en een tikkeltje gek en helemaal in staat een glimlach te toveren op de lippen van iedereen die je pad kruist. Breng L’Absolu Gloss Sheer 317 op de lippen aan en teken met het lipcontourpotlood Le Lip Liner 378 Rose Lancôme een hartje in het midden van de lippen. Breng vervolgens L’Absolu Velvet Matte 378 Rose Lancôme binnen de lijntjes op de onder- en bovenlip aan. Onweerstaanbaar!

#2 Glossy Degrade Lips

Een regenboog van 4 roze nuances met crèmige finish en een delicaat en stralend resultaat. Breng L’Absolu Gloss Cream 132 vanuit je rechtermondhoek op een derde van de onder- en bovenlip aan. Breng vervolgens L’Absolu Gloss Cream 382 in het midden van de lippen aan en eindig met L’Absolu gloss Cream 319 op het laatste derde van de onder- en bovenlip. Voor een perfecte finish werk je de scheidingen tussen de kleuren met de kwast van het lipcontourpotlood Le Lip Liner 00 uit.

#3 Velvet Duo Lips

Een fluwelige en intense look die gemakkelijk te maken is en meteen in het oog springt. Breng L’Absolu Velvet Matte 378 Rose Lancôme op de bovenlip en L’Absolu Velvet Matte 397 Berry Noir op de onderlip aan.

Tip: Voor het mooiste resultaat bereidt je de lippen voor met L’Absolu Rouge La Base, een hydraterende en beschermende balsem verrijkt met pro-xylaneTM en ceramide 5. Indien nodig breng je vervolgens je lippen ‘in model’ met het lipcontourpotlood Le Lip Liner. Na het aanbrengen van de kleur werk je je lipartlook af met een stipje L’Absolu Gloss Rôsy Plump, een verslavende vuller met verfrissend effect en zalig vanille-mentholparfum.

BESTE SHOPDEAL

 

HEMA introduceert 75 nieuwe kleuren lipstick

Met de herfst voor de deur en met deze trend in gedachte introduceerde HEMA deze maand 75 nieuwe lipstick kleuren, die het bestaande lipstickassortiment van HEMA vervangt.

Eén van HEMA’s nieuwste lipsticks is de moisturising lipstick. Deze hydraterende lipstick is verkrijgbaar in maar liefst 50 sprekende nieuwe kleuren en houdt je lippen zacht en soepel met een creamy finish. Naast de moisturising lipstick herintroduceert HEMA ook de long lasting lipstick in 25 intense kleuren, met een langhoudende, diep matte kleurdekking die niet afgeeft. Door de romige crèmeformule van de long lasting lipstick blijven de lippen de gehele dag zacht en soepel.

Maak je lip make-up helemaal af door eerst je lippen te omlijsten met de nieuwe HEMA long lasting lipliner, verkrijgbaar in de kleuren: neutraal roze, roze, bordeaux, paars, transparant en rood en passen bij alle 75 nieuwe lipstick kleuren.

Daag jezelf uit en ga voor een donkere of opvallende kleur zoals funky festival roze of unicorn power paars. Is een donkere of opvallende lipkleur te heftig voor jou? Kies dan voor een zachte, nude kleur zoals marshmellow madness roze of sweet macaroon taupe. De nieuwe lipsticks zijn vanaf 4 september verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

ASOS Go Play Colour Make-up Collection

Kledingmerk ASOS lanceerde mid-september haar allereerste make-up collectie, bestaande uit bronzers, highlighters en oogschaduws. En… uiteraard een heleboel schitterende lipproducten. Van hooggepigmenteerde lipglosses tot sprankelende matte lipsticks.

Empowerment staat bij ASOS centraal. De kleding en cosmetica van het merk geven je zelfvertrouwen. Maar dan wel op een manier die bij je past, waar je zelf voor kiest. ASOS gelooft dan ook dat je gezicht een canvas is, waarmee je kunt experimenteren en spelen. Op zoek naar je eigen en unieke zelfexpressie. Je ziet deze filosofie terug in de namen van de kleuren: van Overqualified en Decisive tot Current Mood en Uncompromising.

 Kortom: test, schilder, teken, smeer en swatch er op los met de nieuwe producten van ASOS. Er zijn geen regels of grenzen… just endless ways to be you. Go play!

https://www.youtube.com/watch?v=KCi7y4U4eO8

Shop in de webshop van ASOS; internationaal verzenden mogelijk.

Lees ook