Apotheek advies Apotheek&Beauty Fijn haar Haar Shops we love Wassen

Nieuw bij Apotheek&Huid: OGX haarverzorging voor futloos haar

drs. Joost Roth
Geschreven door drs. Joost Roth

Dik is het nieuwe dun (… voor haar dan)

Nieuw bij Apotheek&Huid: OGX haarverzorging voor futloos haar

Heb jij fijn en futloos haar? Of heeft jouw haar de afgelopen zomer flink te verduren gehad door zon, zee, zout en chloor? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Apotheek&Huid voegt twee heerlijk nieuwe productlijnen van OGX toe aan haar assortiment.

Leestip! Esther testte eerder al de Keratin Smooth, een 28 daagse haarkuur van OGX. Klik hier om naar de review te gaan.

OGX Bamboo Fiber-Full

Extra stevigheid en volume voor dun en fijn haar

Deze speciaal geformuleerde mix van bamboevezels en sojaproteïnen zorgt voor steviger aanvoelend haar met meer volume. OGX is het eerste merk dat de vezel van de werkelijke bamboeplant gebruikt, in tegenstelling tot het extract van deze plant, om wrijving tussen de haarstrengen te creëren. Het haar lijkt hierdoor voller en dikker. De Bamboo Fiber-Full collectie helpt ook om de elasticiteit van het haar te verhogen en haarbreuk te voorkomen, terwijl het tegelijkertijd de haarpunten versterkt. Zoals alle OGX producten combineert de collectie exotische ingrediënten, zoals verse groenten en kruiden, voor een heerlijk bedwelmende regenwoudgeur, bij elk gebruik opnieuw.

Verkrijgbaar in deze nieuwe Bamboo-serie van OGX: de verstevigende shampoo (385 ml) en bijpassende crème conditioner (385 ml). De Thickening Rootbooster (177 ml) is een lichtgewicht olie voor meer volume en veerkracht.

Shop Bamboo Fiber-Full online

 

OGX O2

Dik is het nieuwe dun

Wat het haar betreft, is dik het nieuwe dun. Dit nieuwe trio van OGX, dat met zuurstof (O2, Oxygen) en cloudberry olie is verrijkt, gaat daarom overal goede vrienden maken! Eindelijk een productlijn die met een lichte mix van zuurstof, liposomen en andere antioxidanten het haar volume geven, zonder het te dehydrateren.

Geïnspireerd door hedendaagse huidverzorgingstechnologieën houden zuurstofliposomen het zuurstof in het haar vast, terwijl cloudberries (een ware delicatesse in Zweden) zorgen voor Vitamine A, C, E en B, en magnesium en antioxidanten voor steviger en gezonder haar.

Het resultaat? Extreem lichtgewichte en gehydrateerde lokken die gedurende de dag niet uitzakken, waardoor het haar langer volumineus en zijdezacht aanvoelt.

Breng het leven weer terug in je futloze haar met de OGX O2-collectie, bestaande uit de O2 Shampoo en Conditioner, plus een Weightless Oil. Laatstgenoemd product is half olie en half haarspray. Samen zorgt deze combinatie voor een perfecte hydratatie, volume en glans.

Shop O2 online

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

drs. Joost Roth

drs. Joost Roth

Joost Roth studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is hij werkzaam als openbaar apotheker in het Westland en vanaf 2009 startte hij ook digitaal ondernemerschap met www.apotheekenhuid.nl. Inmiddels behoren daar ook www.apotheekenkind.nl, www.apotheekensport.nl en www.apotheekenman.nl bij.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.