Brands we love Gezicht Hélène V. Peptiden Rimpels en slapte Vitamine A (+derivaten) Werkstof dossiers

Environ Youth EssentiA Vitamin STEP-UP SYSTEM breidt uit

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met een nieuw dynamisch duo

Environ Youth EssentiA Vitamin STEP-UP SYSTEM breidt uit

Het nieuwe duo Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en Vita-Antioxidant Defence Crème Plus vormt samen de vijfde en ultieme stap van het Youth EssentiA Vitamin STEP-UP SYSTEM, sinds een klein jaar de opvolger van het Ionzyme gamma.

Wetenschappelijk hoogstandje boordevol anti-ageing ingrediënten

De Youth EssentiA lijn is het hoogtepunt van wetenschap, schoonheid en verzorging. De lijn verrijkt de huid met een uiterst doeltreffende combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden. Deze ingrediënten helpen 
bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Hierdoor ziet de huid er steviger, egaler en gladder uit.

Bekijk ook het volgende filmpje:

Meer informatie over de Youth EssentiA lijn vind je hier.

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus: actieve ingrediënten

  • Vitamine A (Retinyl Propionaat en Retinyl Palmitaat): onmisbaar voor een gezonde huid.
  • Vitamine C (Ascorbyl Tetraisopalmitaat), Vitamine E (Tocoferyl Acetaat en Tocoferol) en groene thee extract: krachtige antioxidanten die de huid tegen UV-schade beschermen.
  • Matrixyl 3000, Dermaxyl, Matrixyl Synthe’ 6, Juvinity: een combinatie van ingrediënten die duidelijk de tekenen van veroudering beïnvloeden en ervoor zorgen dat de huid er jeugdig en stralend uitziet.
  • Malt Secrets (gerst extract): rijk aan polyfenolen met een antioxiderende werking.

Vita-Antioxidant Defence Crème Plus: actieve ingrediënten

  • Vitamine A (Retinyl Palmitaat).
  • Vitamine C (Ascorbyl Tetraisopalmitaat), Vitamine B12, Vitamine E (Tocoferyl Acetaat en Tocoferol), Mixed Tocotrienols 92, extracten van groene thee en Rozemarijnblad, Luteïne: een krachtig antioxidantencomplex.
  • Sepicalm en Malt Secrets: verzacht en beschermt de huid tegen irriterende omgevingsfactoren.

Voor wie is dit dynamisch duo geschikt?

De combinatie van Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en Vita-Antioxidant Defence Crème Plus is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, maar zeker voor de meer mature en zonbeschadigde huid.

Hoe gebruik je het dynamisch duo?

Het is goed om je te realiseren dat de huid zich geleidelijk moet aanpassen aan verhoogde concentraties Vitamine A. De Youth EssentiA lijn is daarom gebaseerd op het toonaangevende Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ, dat de huid helpt te wennen aan verhoogde concentraties vitamine A en andere ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid er altijd gezond en mooi uitziet.

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus wordt daarom pas gebruikt wanneer de huid gewend is aan het duo C-Quence Serum 4 en Antioxidant Defence Crème.

Environ adviseert om eerst Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus in combinatie met Antioxidant Defence Crème te gebruiken en na 2 tot 3 flesjes over te stappen op de combinatie van Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus met Vita-Antioxidant Defence Crème Plus.

Je brengt het dynamisch duo ‘s ochtends en ’s avonds aan. Volg ’s ochtends altijd op met zonbescherming, bijvoorbeeld de RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15 en jane 
iredale minerale foundation.

Laat je adviseren

Wil jij aan de slag met de Youth EssentiA lijn, met als ultieme vijfde stap het dynamische duo? Laat je dan goed adviseren door een Environ schoonheidsspecialist. Vind hier een salon bij jou in de buurt. Meer informatie over Environ vind je op de website van Hélène V.

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love programma van Hélène V op BeautyJournaal en word je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren