Apotheek&Beauty Douchen en baden Droge huid Gevoelige huid Gezicht Grove porien Lekker smeren Lichaam Lichaam en zon Rimpels en slapte Schone huid Shops we love Vette huid Zon

Apotheek&Huid: Vichy zomershopping + cadeaus!

Apotheek en Beauty
Geschreven door Apotheek en Beauty

Shop till you drop met schitterende cadeaus

Apotheek&Huid: fijne zomershopping van Vichy + cadeaus!

Het is volop zomer en dat viert Apotheek&Huid met een hele fijne zomershopping van Vichy. Want veel producten van Vichy komen momenteel met een leuk cadeau. We zetten ze in dit artikel voor je op een rij, zodat jij naar hartenlust kunt shoppen deze zomer.

Bij aankoop van een dagcrème van Vichy Idéalia, Liftactiv of Neovadiol Magistral ontvang je een Vichy Mineraal Masker 15ml naar keuze cadeau

Keuze uit Zuiverend Kleimasker, Verfrissend Masker en Exfoliërend Masker.

Zuiverend Kleimasker

Het Zuiverend Kleimasker is het eerste masker met Mineraliserend Thermaal Water, twee soorten Witte Klei en Aloë Vera. De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat je poriën gezuiverd worden en dat je huid super schoon en zacht aanvoelt. Heel geschikt voor de gemengde of vette huid met verstopte poriën. Het masker is rijk aan de mineralen, Kaolin- en Bentonietklei om overtallig talg en onzuiverheden te helpen verwijderen.

Verfrissend Masker

Het Verfrissend Masker is het 1ste minerale masker verrijkt met het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en Vitamine B3. Dit masker zorgt voor een hydratatie boost en daarnaast kalmeert het de huid. Speciaal ontwikkeld voor een vochtarme en/of gevoelige huid. Masker met Vitamine B3 en mineraliserend thermaal bronwater. Speciaal ontwikkeld om een vochtarme en gevoelige huid een snelle opkikker te geven.

Exfoliërend Masker

Het Exfoliërend Masker is verrijkt met vulkanisch gesteente en Alfahydroxyzuren (AHA). Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de dode huidcellen op een milde manier worden verwijderd. Dit masker is ontwikkeld om een doffe huid weer te stralen door middel van een zogenaamde dubbele exfoliërende werking: chemische werking met AHA-fruitzuren om dode huidcellen te verwijderen, mechanische werking met gesteente van vulkanische oorsprong om zacht te exfoliëren. Ook Vitamine C in dit masker draagt bij aan een stralende huid. Gemaakt met mineraliserend thermaal bronwater van Vichy.

 

Shop hier en krijg een masker cadeau

 

Bij aankoop van 2 producten uit de Vichy Idéal Soleil ontvang je een toilettas

Handig om deze zomer je toiletspullen in op te bergen. Kids zonproducten en sticks uitgezonderd.

Shop hier online

 

Lees ook Sabines review over de Tan Optimizing Hydrating Spray van Vichy.

Bij aankoop van een product uit de Vichy Idéal Body lijn ontvang je een scrubhandschoen cadeau

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Voor hydratatie, comfort en een stralende huid.

Shop Vichy Idéal Body hier

 

Bij aankoop van een product uit de Vichy Slow Age lijn ontvang je een Vichy Pureté Thermale 3-in-1 reiningslotion 100ml

Vichy Pureté Thermale Micellaire Reinigingslotion 3-in-1 reinigt de huid, verwijdert make-up en kalmeert. En dat allemaal in één handeling. De micellaire technologie maakt het mogelijk om als een magneet onzuiverheden op te nemen, om gevoelige huid grondig te reinigen en make-up te verwijderen, zelfs de meest hardnekkige oogmake-up of lipstick. En dat zonder te wrijven of af te spoelen. De gevoelige huid wordt op milde wijze gereinigd en grondig schoon zonder onprettig of trekkerig aan te voelen.

Slow Age shop je hier

 

Bij aankoop van een Vichy Minéral 89 ontvang je een Vichy Idéal Body Baume 15ml

Vichy Idéal Body Balsem heeft een unieke en zeer verrassende textuur die lijkt op een stevige boter. De balsem verbetert het de stevigheid, de gladheid en de uniformiteit van de huid. De aanwezigheid van karitéboter versterkt de voedende en kalmerende eigenschappen van dit sterk hydraterende balsem nog eens extra.

De Body Balsem is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Bij het eerste contact met de huid, verandert Ideal Body Balsem in een wegsmeltende crème met een cocon-effect.

Vichy Minéral shop je hier

 

Bij aankoop van een product uit de Vichy Idéal Soleil voor kinderen ontvang je een duikdier naar keuze

Je kunt kiezen uit een schildpad, vis of zeepaard. Leuk voor de kids!

Shop hier en ontvang je duikdier

 

Bij aankoop van een product uit de Vichy Aqualia Thermal lijn ontvang je een Vichy Thermaal Bronwater 50ml

Vichy Thermaal Bronwater is een echte alleskunner, de hele dag lang… ’s Morgen om de huid wakker te maken. ’s Morgens of ’s avonds om make-up te fixeren en de huid mooier te maken. Op kantoor als de huid gedehydrateerd raakt door airco. Buiten om vervuiling te neutraliseren of om de huid te verfrissen. Als middel tegen verhitting tijdens of na het sporten. Voor, tijdens en na het zonnen om de huid te beschermen tegen UV-stralen en te helpen regenereren. Voor het slapengaan om de gevoelige huid te helpen regenereren.

Vichy Thermaal Bronwater bevat maar liefst 15 essentiële mineralen…

 • Strontium: Ontstekingsremmend
 • Kalium: Hydratatie van de huid
 • IJzer: Zuurstoftoevoer van cellen
 • Silicium: Stimuleert regeneratie
 • Bicarbonaat: Buffereffect
 • Fosfaat: Energiesynthese
 • Calcium: Beschermend
 • Zwavel: Ontgiftend
 • Lithium: Ontstekingsremmend
 • Mangaan: Antioxidant
 • Ammonium: Aminozuren synthese
 • Natrium: Regulering van de hydratatie van cellen
 • Fluor: Antioxidant
 • Magnesium: Stimuleert regeneratie
 • Borium: Herstellend
Shop hier en ontvang thermaal bronwater cadeau

Bij aankoop van een product uit de Vichy Homme lijn ontvang je een toilettas of brillenkoker

Shop Vichy Homme online

 

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

Apotheek en Beauty

Apotheek en Beauty

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept waar dermocosmetica geshopt kan worden, maar ook huidbehandelingen geboekt kunnen worden. Apotheker Joost Roth staat met een team van huidtherapeuten garant voor deskundig advies en veilige behandeling van acne en rosacea tot zonschade aan de huid.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.