Catrice, Nailner, Only You, Veet

03:46 - 02:15
luistertijd 03:46 - leestijd 02:15

In dit artikel lees je welke nagel producten en beauty tool er allemaal nieuw in de winkels liggen deze maand.

Catrice – ICONails Gel Lacquer

Het oude Catrice Ultimate Nail Lacquer assortiment maakt plaats voor de ICONails. De innovatieve formule is verkrijgbaar in 36 kleuren en geven je nagels een mooie gel glans. De nagellaken zijn verrijkt met acai olie en hebben een hoogglans finish door het gebruik van de Gloss Seal’r technologie.

Er zijn een heleboel prachtige kleuren van aardetinten tot aan roze en van klassiek rood tot aan groen. Ook is er natuurlijk een ICONails Gel Top Coat met hybride technologie, de top coat schermt de kleur af zodat hij langer blijft zitten en claimt de glans te verlegen tot wel 10 dagen.

Nailner – Colour Behandel en Maskeer

Iedere vrouw wilt natuurlijk gezonde én mooie nagels, een keuze maken hoeft nu niet meer. Nailner komt met de Colour Behandel en Maskeer collectie, dit bevat een serum dat werkt tegen de infectie en een flesje nude nagellak wat de lelijke verkleuringen op je teen-of vingernagel onzichtbaar maakt.

Serum: Het serum leidt de ingrediënten door de dikke hoornlaag van je nagel zodat ze bij de kern van het probleem aan de slag kunnen. De formule verlaagt de pH-waarde van de nagel en dat is precies waar schimmels niet van houden. Ze kunnen zich niet meer voeden en sterven af, zo heb jij gezonde nagels.

Nagellak: De ademende nagellak van Nailner is speciaal ontwikkeld voor nagels met schimmel. De natuurlijke kleur maskeert de verkleuringen en geeft ook je andere nagels een hippe kleur.

Het setje bestaande uit een 5ml flesje Nailner Repair Brush en een 5ml flesje Nailner ademende nagellak is voldoende voor een behandeling van 12 weken.

 

Only You – Ice Cream Collectie

De nieuwste lente- en zomercollectie van Only You is uit. De Ice Cream collectie bevat 5 geparfumeerde nagellaktinten onder het motto ‘’Life is better with ice cream’’. Elke tint kreeg een fruitig parfum dat vrijkomt zodra de nagellak volledig droog is. Het zou je onmiddellijk doen denken aan jouw favoriete ijssmaakjes: Aardbei, mango en de lekkere sprinkles natuurlijk!

De namen zijn erg origineel, ze staan hierboven op volgorde van links naar rechts.

191 Love You Berry Much, 310 Sweets for my Sweet, 646 The Grape Escape, 290 This is Mint! en 169 Vamos a la Papaya.

Veet – Sensitive Precision Beauty Styler

Veet komt met een nieuwe beauty tool! De Veet Sensitive Precision Beauty Styler trimt en werkt de vorm van je haartjes in alle zachtheid bij, zonder risico op snijwondjes. De Beauty Styler is huidvriendelijk genoeg om te gebruiken op gevoelige lichaamsdelen zoals de wenkbrauwen, bikinilijn, oksels, bovenlip en kaaklijn.

Met de Veet Sensitive Precision Beauty Styler kunnen vrouwen hun wenkbrauwen thuis trimmen en bijwerken, met resultaten die schoonheidssalon waardig zijn. Het ontharingsapparaat op batterijen heeft een dubbelzijde trim kop waarmee je fijne haartjes kan verwijderen en een strak afgelijnde wenkbrauw kan creëren. Dankzij de bijgeleverde opzetkam hebben je wenkbrauwen een gelijkmatige lengte waardoor ze mooi afgewerkt zijn.

De grote trimkop is bedoeld om de bikinilijn te trimmen, hij is zacht voor je huid dus je hoeft geen zorgen te maken om wondjes of rode bultjes.

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen. 

 

Lees ook