Brands we love Couperose Gevoelige huid Gezicht Grove porien hannah Pigmentvlekken Rimpels en slapte

Nieuw! hannah Primum Elixer en Brilliant Touch + actie

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Bij aankoop een ‘selfie’-lampje en win een behandeling!

Nieuw van hannah: Primum Elixer en Brilliant Touch + lezersactie!

Hannah komt dit voorjaar met twee schitterende nieuwe producten, zodat jij met een stralende huid de zomer in kunt; Primum Elixer en Brilliant Touch. De producten werden onlangs op de Beauty Trade Beurs in Utrecht gelanceerd. Vandaag zetten we ze op BeautyJournaal voor je in de schijnwerpers. En lees vooral verder, want onderaan vertellen we je welke leuke lezersactie aan deze producten gekoppeld is!

  1. Primum Elixer: milde peeling voor ieder moment van het jaar – ook in de zomer!

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling om mooi glad, ontvankelijk voor overige huidverbeterende producten én langdurig jeugdig te blijven. De meeste peelings hebben echter een te diepgaande werking om het gehele jaar te kunnen worden gebruikt. Mensen met een gevoelige of donkere huid kunnen vaak helemaal geen peeling verdragen. Het nieuwe Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling, die zelfs bij gevoelige en donkere huidtypes, of tijdens de zomermaanden kan worden gebruikt.

Amandelzuur en huidverbeterende eigenschappen

Het hoofdingrediënt van het nieuwe hannah Primum Elixer is Amandelzuur, een extract van 10% afkomstig van bittere amandelen. Het is een zuur dat valt onder de Alfa Hydroxy Zuren (AHA’s).

Amandelzuur heeft krachtige antibacteriële eigenschappen, die heel nuttig zijn bij de behandeling van ófwel het voorkomen van onzuiverheden. Het Primum Elixer helpt hierdoor tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen of voorkomen van acne.

Amandelzuur werkt tevens tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen. Ook zorgt het voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere en egalere huid. Deze peeling kan ook ideaal worden ingezet bij een huid met rosacea, eczeem en psoriasis omdat deze de dermis (lederhuid) verdikt en de huid hydrateert.

Leestip: Bekijk de reportage over de facial van Sabine met amandelzuur van Juliette Armand

Molecuulgrootte bepaalt de kracht van de peeling

Hoe kleiner de molecuul van een peelende werkstof, des te dieper deze in de huid kan dringen. Glycolzuur heeft de kleinste molecule qua AHA’s, waardoor deze ook het diepst in de huid kan dringen. Een peeling op basis van Amandelzuur heeft een grotere molecule dan Glycolzuur en deze dringt dus minder diep door in de huid. Dit zorgt voor een mildere peelende werking en daardoor ook voor minder bijwerkingen zoals bijvoorbeeld roodheid, jeuk, irritatie of pigmentveranderingen.

Het gehele jaar te gebruiken, ook tijdens de zomermaanden!

De actieve werking van het Primum Elixer is oppervlakkiger dan die van andere AHA’s en Glycolzuur. Het grote voordeel hiervan is dat deze peeling ook tijdens de zomermaanden probleemloos kan worden ingezet. Primum Elixer geeft dus géén extra gevoeligheid van de huid voor UV-straling. Hierdoor kan dit product, met de juiste bescherming tegen de zon, het gehele jaar worden gebruikt.

Leestip! In dit artikel geeft hannah huidcoach Marielle Eggenkamp uitleg over welke peeling je in welk jaargetijde kunt doen.

Kuurproduct op advies van de hannah huidcoach, zo gebruik je het…

Het Primum Elixer is een kuurproduct dat op advies van een hannah huidcoach gebruikt wordt en ook uitsluitend verkrijgbaar is bij de huidcoach. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit product 3, 5 tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden. ’s Avonds (en bij indicatie ook ’s ochtends) aanbrengen na de reiniging, licht inmasseren en goed door de huid laten opnemen. Aansluitend een voedende crème en overdag een crème met een voldoende hoge SPF aanbrengen.

  1. Brilliant Touch: het slimme filter voor een gave en egale huid. Onmiddelijk! 

In deze tijd waarin selfies aan de orde van de dag zijn, wil iedereen met een prachtige en stralende huid op de foto. Velen gebruiken hiervoor filters of apps op hun smartphones, om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. Het gaat soms zo ver dat mensen niet meer herkenbaar zijn in het echt. Met Brilliant Touch van hannah zie jij er de hele dag op je ‘selfie best’ uit. Met een echt gladde en gelijkmatige huid, ook zónder hulp van je smartphone of Instagram filter!

Formule met diamantpoeder

De formule van Brilliant Touch bevat het exclusieve witte Diamond Core Powder Global Lumière. Dit poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. De formule werkt als een filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie egale uitstraling.

Shop Brilliant Touch hier online

 

Intensief huidverbeterend bij langer gebruik

Als merk introduceert hannah altijd vernieuwende producten die zowel snelle en direct zichtbare resultaten geven, alsook op de langere termijn huidverbeterend zijn. De samenstelling van Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is te danken aan de toevoeging van de werkstof Progeline. Deze geavanceerde peptide is afkomstig van Elafin, een enzymvertragende werkstof, die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. Progeline bestaat uit drie hoogwaardige aminozuren. Deze combinatie vermindert effectief de verschijning van rimpels en pakt met name “skin-sagging” bij de kern aan.

Siliconenolie voor een matte teint en het opvullen van oneffenheden

Brilliant Touch bevat tevens siliconenolie (in een minder hoge concentratie dan de Touch of Silk). Deze olie is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint egaal en gematteerd achter te laten, zonder enig vetspoortje. Siliconenolie is als werkstof heel effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten. De olie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Klachten zoals jeuk, pijn of verkleuringen van de huid, bijvoorbeeld gerelateerd aan eczeem, kunnen hiermee verminderen.

Hoe gebruik je Briljant Touch?

Brilliant Touch wordt als laatste product na de reiniging en over je dagelijkse crème heen op het gezicht (desgewenst ook op hals en decolleté) aangebracht.

*** Leuke actie van hannah! ***

Nu tijdelijk bij aankoop van een Brilliant Touch 30ml een hannah Selfie Light cadeau!

Shop Brilliant Touch hier online

 

Maak jij bovendien de meest briljante natuurlijke selfie op Instagram met hashtags: #hannahhuidcoach #brillianttouch #brilliantselfie en op Facebook met de tags @hannahhuidcoach, dan maak je kans op één van de 10 hannah VIP behandelingen in Voorthuizen waar je in de watten gelegd wordt door een van de huidcoaches van hannah.

Meer info over deze actie vind je op de website van hannah.

Meer weten over hannah?

hannah_logo_payoff

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren