Geen standaard nude, maar vrolijke kleuren

03:13 - 01:56
luistertijd 03:13 - leestijd 01:56

Marjolein swatched: Dior Colour Gradation lentecollectie

Jarenlang zagen we bij Dior alleen maar pasteltinten. Die collecties trokken me persoonlijk niet zo. Maar hoe tof is deze nieuwe lentecollectie, genaamd Dior Colour Gradation. Deze collectie maakt je vrolijk met groene, blauwe en oranje tinten! Met de warme rode en oranje tinten gaat Dior ook gelijk mee in de trend van dit voorjaar.

In de lentecollectie van Dior zitten dit voorjaar twee oogschaduwpaletjes. Eentje met blauwe tinten en eentje met oranje tinten. Dit laatste paletje heb ik voor jullie uitgeprobeerd.

Geen standaard nude palet


Het palet bestaat uit vier warme tinten die van licht naar donker oplopen. Met dit palet kun je een vrij draagbare look maken die je gezicht iets meer warmte geeft. Met de bruine kleur kun je de arcadeboog mooi iets aanzetten. Wat ik zo tof aan dit palet vind, is dat het niet zo’n standaard nude pallet is.

Dit komt doordat het niet alleen bruintinten bevat, maar ook een mooie perzik tint! Dat maakt hem net wat specialer dan andere nude palletjes. De oogschaduws zijn allemaal mooi gepigmenteerd en ze hebben een zachte satijnen finish.

SHOP hier online

Perfectionerend poeder

Daarnaast heb ik uit deze lentecollectie ook nog de Diorskin Nude Air Colour Gradation Perfecting Powder gebruikt. Zo… dat was een hele mond vol. Ik heb de kleur 001 Rising Pink gebruikt. Het is een transparante poeder met zeer kleine licht reflecterende deeltjes erin, wat een mooie glow over het gezicht geeft.

Ik heb het poeder dan ook in zijn geheel aangebracht over mijn gezicht om mijn foundation iets af te poederen. Op deze manier houd je wel de mooie gezonde glow! Op de volgende foto draag ik de oogschaduw en het perfectionerende poeder.

SHOP hier online

Dior Rouge Gradiant lipstick

Als laatste heb ik de Dior Rouge Gradiant gebruikt in mijn lentelook. Dit is een nieuw product van Dior. Het is speciaal ontworpen om ombre lips te kunnen creëren; dit is een liplook, waarbij meerdere kleuren in elkaar over lopen.

SHOP hier online

Daarom heeft de lipstick ook twee kanten; de ene kleur is lichter dan de andere. De lipstick is vrij gepigmenteerd en het gekleurde poeder zit in de dop en niet in de stift!

 

Doordat het een poeder is, vind ik de lipstick vrij droog. Mijn advies is dan ook om de avond van te voren een goede gehydrateerde lippenbalsem te gebruiken, zodat je lippen mooi gevoed zijn wanneer je dit product aanbrengt.

Verder bevat de lentecollectie van Dior nog andere lipsticks die een subtieler kleurtje afgeven, een fijne blush en ook ontzettend mooie nagellakjes. Deze heb ik niet getest. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=ouL39uCZu_w

Ik zou zeker eens een kijkje nemen bij een store die Dior verkoopt om te kijken of er in deze vrolijke lentecollectie iets voor jou bij zit!

SHOP hier online

 

Lees ook