Beautyvideo's Expertadvies Gezicht Huidzorg Pigmentvlekken Schone huid Zon

Pigmentvlekjes? Simone doet de Juliette Armand Whitening Therapy Treatment

Ioulia Armagou
Geschreven door Ioulia Armagou

Eerder hebben jullie al kunnen genieten van de leuke verhalen die Simone, Monique, Gerti en Sabine hebben gemaakt over de facials-middag (en Monique een aparte uitgebreide kuur – lees hier) in Voorthuizen met het prachtige huidverbeteringsmerk Juliette Armand. In dit artikel vertelt onze tester en schoonheidsspecialiste Simone wat ze van de behandeling vond, welke producten ze mee kreeg naar huis, en hoe die producten haar bevallen zijn. Lees haar verhaal over 3 pagina’s.

Omdat Simone veel last heeft van pigmentvlekjes, kreeg zij de Whitening Therapy Treatment. Bekijk hieronder nog het filmpje dat we maakten vlak na de behandeling waarin ze haar ervaring deelt:

Hier vertelt ze nog meer over haar gezichtsbehandeling tegen pigmentvlekjes, die je in kuurverband kan doen:

Met de Skin Analyser werden de waardes van het vocht, vet, pH-waarde, erytheem en melanine op en in mijn huid gemeten. Mijn huidcoach Chantal voert daarna met een stevige massage de reiniging uit. Dan krijg ik een BHA Peeling met 15% glycolzuur en 15% salicylzuur , die aanvankelijk behoorlijk prikt, maar dat neemt geleidelijk af. Hij wordt uiteindelijk met water geneutraliseerd en verwijderd. De huid voelt zacht, glad en als nieuw.

Nadat Chantal het Forte C Serum met krachtige bindweefselmassage grepen heeft ingemasseerd brengt ze het Whitening Latex masker aan. Een dikke pap, het is latex, die over ogen en mond kan worden aangebracht. Na ongeveer een kwartier wordt het Whitening Latex masker in een beweging van het gezicht gelicht. Het masker zorgt er voornamelijk voor dat de werkstoffen van het intensieve Forte C Serum goed door de huid kunnen worden opgenomen. Als laatste worden het Whitening Serum en de Whitening 24h Cream ingezet in combinatie met de hannah bindweefselmassage en ter bescherming van de huid een SPF30.

Lees op de volgende pagina verder hoe Simone de behandeling ervaren heeft….

Over deze schrijver

Ioulia Armagou

Ioulia Armagou

Ioulia is chemicus en directeur van Juliette Armand. Zij heeft dit merk samen met haar man Michalis Papaefstratiou, die ook chemicus is, opgericht in 1992. Haar passie voor de beautybranche is ontstaan door eerder voor cosmeticamerken te werken, waarbij ze heeft bemerkt dat ze graag meer voor de huid wilde kunnen betekenen.

Ze besloot dan ook haar expertise in te zetten om nieuwe formules te ontwikkelen, persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk en innovatieve cosmetica te ontwikkelen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ze streeft ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.