Apotheek&Beauty Droge huid Gevoelige huid Gezicht Haar Schone huid Shops we love Wassen

Gratis gifts: Shoppen bij Apotheek&Beauty nu nog leuker!

Apotheek en Beauty
Geschreven door Apotheek en Beauty

Bij aankoop van Vichy en La Roche-Posay

Shoppen bij Apotheek&Beauty was altijd al een feestje. Je kunt er terecht voor uitgebreid advies en het assortiment aan fijne skin en body care producten is zonder enige twijfel zeer uitgebreid te noemen.

Shop je nu bij Apotheek&Beauty gezichtsverzorging en haarverzorging van Vichy, of gezichtscrème van La Roche-Posey dan krijg je bovendien een gratis geschenk. Lees dus vooral door en klik op de shop buttons bij dit artikel.

 Gratis Vichy Giftbox met reiniging en masker bij aankoop van Vichy gezichtsverzorging

In deze schitterende Giftbox zitten, naast jouw aangekochte gezichtsverzorgingsproduct:

  • Vichy Pureté Thermale Verfrissend Masker: Het verfrissende masker is het eerste minerale masker verrijkt met het mineraliserend thermaal water van Vichy en Vitamine B3. Dit masker zorgt voor een hydratatie boost en daarnaast kalmeert het de huid. Speciaal ontwikkeld voor een vochtarme en/of gevoelige huid.
  • Vichy Pureté Thermale 3-in-1 reinigingslotion: De micellaire technologie maakt het mogelijk om als een magneet onzuiverheden op te nemen, om gevoelige huid grondig te reinigen en make-up te verwijderen, zonder te wrijven of af te spoelen. Gevoelige huid is op milde wijze gereinigd en grondig schoon zonder onprettig of trekkerig aan te voelen. Reinigt gezicht, ogen en lippen perfect in één handeling. Kalmeert duurzaam huidverwarming en irritaties.

SHOP hier jouw cadeaubox online!

 

Gratis Vichy Dercos haarborstel bij aankoop van een Vichy Dercos product

De haarverzorging van Vichy; voor alle typen haar de perfecte verzorging. Vichy Dercos producten voeden en revitaliseren het haar. Het geeft het haar zijn natuurlijke glans, zijn zachtheid en zijn kracht. De productlijn bestaat uit haarverzorging, waaronder shampoo en conditioner, plus innovatieve behandelingen tegen haarverlies of om de haargroei te stimuleren. Voor iedereen met droog of vet haar – zowel man als vrouw – zijn problemen zoals roos, een droge hoofdhuid of haaruitval verleden tijd dankzij Vichy Dercos. Je kunt weer genieten van een gezonde bos haar.

SHOP hier jouw cadeau online!

 

Gratis La Roche-Posay Eau Micellaire bij aankoop van een La Roche-Posay gezichtscrème

De Eau Micellaire Make-up Reinigingslotion reinigt in alle zachtheid elke gevoelige huid. Een fysiologische formulering met reinigende bestanddelen, geselecteerd om hun optimale tolerantie en hoog reinigend vermogen. De Eau Micellaire Make-up Reinigingslotion bevat natuurlijk het thermaal bronwater van La Roche-Posay. De gevoelige huid van gezicht, ogen en lippen wordt perfect gereinigd, met respect voor het natuurlijke evenwicht.

SHOP hier online!

 

Op deze pagina vind je meer informatie over bovengenoemde aanbiedingen van Apotheek&Beauty.

Meer informatie over Apotheek&Beauty vind je op YouTube:

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

Apotheek en Beauty

Apotheek en Beauty

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept waar dermocosmetica geshopt kan worden, maar ook huidbehandelingen geboekt kunnen worden. Apotheker Joost Roth staat met een team van huidtherapeuten garant voor deskundig advies en veilige behandeling van acne en rosacea tot zonschade aan de huid.

Reageren