Wella expert Mirjam Homma geeft antwoord

02:26 - 01:28
luistertijd 02:26 - leestijd 01:28

Hoe verzorg ik droog en fijn haar zonder het te verzwaren?

Op de redactie van BeautyJournaal kwam onlangs de volgende vraag over de verzorging van fijn haar binnen:

Ik heb een licht gouden blondering, maar heb wel heel fijn haar en dus zien de punten er vreselijk droog uit. Een te verzorgend product in de haarpunten zorgt dan weer gelijk voor 0,0 volume in mijn haar. Ik ben dus nog steeds op zoek naar een goede oplossing. Hebben jullie tips?

Wella Brilliance ShampooBeautyJournaal’s expert Mirjam Homma (hierboven rechts op de foto), knip-, styling- en verzorgingsspecialiste bij het Wella Professionals Education Team, geeft antwoord.

Haar dat is opgelicht en gekleurd heeft heel veel zorg nodig. Zo blijft je haar veerkrachtig, volumineus en blijft het een mooie valling houden. De kleurverzorgers van Wella Care, zoals de Wella Brilliance shampoo, conditioner en masker voeden en herstellen je opgelichte haar door de uitgekiende ingrediënten, zonder het haar te verzwaren. Ook je kleur blijft langer mooi door het gebruik van de producten van Wella Care.

Speciale aandacht voor de punten: meng haarolie door je masker

Mix voor de haarpunten af en toe eens wat haarolie in je masker. Vijf tot tien minuten laten intrekken en dan goed uitspoelen. Je zult zien dat de verzorgende bestanddelen in het haar trekken en niet “erop” blijven liggen.

Wella EIMI Ocean SpritzMeer versteviging nodig?

Wens je toch  meer versteviging? Gebruik dan stylingproducten, maar alleen op de aanzet. Een goed product voor volume alleen op de aanzet is bijvoorbeeld EIMI Root Shoot. Deze kun je door de slimme applicatievorm heel gericht aanbrengen. Wil je meer grip en stevigheid, gebruikt dan een product op zoutbasis, zoals de EIMI Ocean Spritz.

Heb jij ook een vraag over je het knippen, stylen of verzorgen van je haar?

Als jij, als lezer van BeautyJournaal, vragen hebt over het knippen, stylen of verzorgen van je haar, stel ze dan meteen aan Mirjam.

We zorgen altijd dat je via de BeautyJournaal redactie antwoord van ons krijgt! Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website, onder vermelding van ‘Mirjam’.

Wella Relaunch'09

Wil je meer informatie over Wella, producten en trends? Ga naar www.wella.nl
En via de Wella salonfinder vind je een Wella Professionals salon bij jou in de buurt.

Lees ook