Het product dat ik mocht testen is Eyliplex-2 van Goodskincare Labs dat volgens de makers een verjongend en liftend effect voor je ogen heeft.

04:04 - 02:26
luistertijd 04:04 - leestijd 02:26

Het product dat ik mocht testen is Eyliplex-2 van Goodskincare Labs dat volgens de makers een verjongend en liftend effect voor je ogen heeft. (foto in mailbox consumenten)

Omdat ik zelf hangende oogleden L heb probeer ik alles wat belooft die lappen wat omhoog te halen. Ik was dan ook heel blij dat ik Eyliplex-2, een eyelift en circle-reducer van Goodskincare Labs, voor Beautyjournaal mocht testen. Na wat onderzoek op het internet begon ik dan ook vol enthousiasme aan de test.

Volgens de site van Parfumerie Douglas, die zegt het enige verkooppunt van Eyliplex-2 te zijn, bevat Eyliplex-2 maar liefst 124 ingrediënten, waaronder anti-oxidanten en mineralen. Hiermee worden zelfs de lastigste oogproblemen aangepakt; op korte én lange termijn. Goodskincare Labs claimt dat de combinatie van een farmaceutische en cosmetische benadering van het probleem zorgt voor klinisch bewezen lifting en versteviging. . GoodSkin Labs wordt ondersteund door de Amerikaanse dermatoloog dr.Paul Jarrod Frank.

Goodskincare Labs is gespecialiseerd in producten die het tegengaan van huidveroudering bevorderen en is pas tevreden als ze zeker is dat een product 100% werkt, zo presenteert het bedrijf haar producten.

Eyliplex-2 heeft voor overdag een frisse gel voor de ogen die de oogomtrek onmiddellijk lift, en de huid wordt glad gestreken.

Deze dag-gel breng je ‘s ochtends aan en laat je dan 3 minuten intrekken. De groene gel voor overdag is geurloos, smeert makkelijk uit, verkoelt enigszins en plakt niet, is na het aanbrengen kleurloos en wordt snel door de huid opgenomen. Het aanbrengen van make-up daarna gaat prima.

Voor de nacht wordt er een rijke balsem gebruikt. die bedoelt is voor resultaat op langere termijn, vooral de donkere kringen worden dan grondig aangepakt. Eyliplex-2 beloofd onmiddellijk een jongere blik .

De nachtbalsem dient tussen je vingers opgewarmd te worden voordat ze rond de oogcontouren wordt aangebracht. De romige nachtbalsem doet mij qua geur denken aan zalfjes die je vroeger van de huisarts kreeg.

De balsem brengt lekker op en voelt niet vet aan.

Ik kan op het potje geen 124 ingrediënten terugvinden. Alleen Suberlift en Haloxyl worden op het lenzendoosje vermeld.

Suberlift is een botox-achtig liftend en egaliserend product en Haloxyl (Palmitoyl tetrapeptide-7) vermindert wallen en donkere kringen door de circulatie in het behandelde gebied te verbeteren.

Ook bevat het  anti-oxidanten en mineralen, waaronder vit. E, zink, extract van groene thee en cafeïne.” Was even zoeken op het internet, maar toch iets meer gevonden.

Mijn ervaring?

Het oversized lenzenpotje is een handige en vrolijke verpakking, het zonnetje is de gel voor overdag, het maantje is de nacht balsem. Wel jammer dat je, in verband met de hygiëne, geen aplicator bijgeleverd krijgt, maar dat je je vingers erin moet dopen.

Na 4 weken gebruik zijn voor mijn gevoel mijn donkere kringen iets minder geworden.

Van het liftende effect dat het product claimt te hebben, merk ik niets.

En het verfijnen van de lijntjes rond je ogen?

Je voelt wel dat de huid zich spant, zonder dat het trekkerig wordt. Deze spanning houdt enkele uren aan.

Na gebruik voelt mijn huid zeker gladder aan, maar zijn de lijntjes optisch ook minder? Twijfel, soms denk ik “ja” en dan weer “nee”. En ja, het is handig om een dag en nachtversie te hebben van de crème, de nachtversie is veel vetter, dus mijn oogmake-up zal daar niet mooi op blijven. Heb ik uitgetest.

Voor € 39,50 heb je een fijne oogcrème die zuinig in gebruik is. Mijn doosje(s) Eyeliplex-2 zijn na 4 weken nog halfvol. Maar het product maakt zijn belofte niet helemaal waar: er wordt niets gelift en de lijntjes zijn er nog steeds! Misschien op een langere termijn?

Het is een fijne oogcrème, maar een wondermiddel? Nee.

Eyliplex-2, 2 x 10 ml         € 39,50

Lees ook