Cosmeceutical serum met extreem hoge concentratie vitamine C

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

Pascaud lanceert een nieuw, veelbelovend product: INNOVATIVE II. Dit wordt volgens Pascaud het krachtigste product binnen de cosmeceuticals-lijn. Wat het product zo bijzonder maakt? Het bevat een extreem hoge concentratie vitamine C, namelijk 79%.

SHOP HET MOOIE SERUM HIER ONLINE

De claim

Het product is ontwikkeld voor een huid met tekenen van veroudering en ter preventie van vroegtijdige huidveroudering. De hoge concentratie vitamine C  zorgt al na 21 dagen voor: 24% vermindering van rimpeldiepte, 20% toename van de huidelasticiteit, 33% verbetering van de teint egalisatie. Daarnaast heeft dit product een anti-oxidatieve werking en zorgt het ervoor dat de huideigen vrije radicale bescherming toeneemt.

Wat is het?

INNOVATIVE II bestaat uit twee componenten: lyofilisatie (gevriesdroogd) vitamine C en een vloeibare activator. Deze activator wordt aan het vitamine C toegevoegd op het moment dat het gebruikt gaat worden. Je maakt het serum dus keer op keer vers aan. De vitamine C wordt vervolgens getransformeerd in een serum met behoud van de maximale stabiliteit en wordt opgenomen in de diepere huidlagen.

Hoe werkt het?

Na de samenvoeging van de 2 componenten ontstaat er een hooggeconcentreerd serum. Er is gekozen voor de biologische actieve vorm van vitamine C: ascorbinezuur. Deze vorm van vitamine C verliest niet aan kracht en werkzaamheid.

Wat doet het serum?

SHOP HET MOOIE SERUM HIER ONLINE

Hoe gebruik je het?

Pascaud raadt aan om vier keer per jaar een kuur van 28 dagen te volgen, bij voorkeur ’s avonds. Je masseert het serum in op een schone huid en vervolgt met een nachtcrème.

Wie kan het gebruiken?

Iedereen die wil werken aan huidverjonging. Het serum is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige. Het serum bevat geen parfum en conserveringsmiddelen en is dermatologisch en oftalmologisch getest.

Bekijk hier ook een instructiefilmpje van schoonheidsspecialiste Lillian van Puur Huid, over dit product.

SHOP HET MOOIE SERUM HIER ONLINE

Lees ook