Geeft Dove Purely Pampering body oil Tessa een zachte huid?

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

dove purely pampering body oil

Huidolie, eigenlijk gebruik ik het nooit, want het heeft voor mij meer na- dan voordelen. Het is zo’n geklieder met aanbrengen en je huid blijft vet aanvoelen. Het voordeel is dat het wel goed is voor een droge huid. Ik test de body oil Pistachio Cream & Magnolia en de oil Shea Butter & Warm Vanilla, van Dovedovepp

Gebruik

De Pistachio Cream & Magnolia body oil (150 ml) zit in een half doorzichtige fles waardoor je kunt zien hoeveel er nog in zit.

De Pistachio Cream & Magnolia body oil is doorzichtig en lichtgroen van kleur en de Shea Butter & Warm Vanilla is lichtbruin van kleur.

De Pistachio Cream & Magnolia is vloeibaarder dan de Shea Butter & Warm Vanilla die wat dikker is. Je kunt het product dagelijks gebruiken na het douchen.

Breng de body oil direct na het douchen aan als de huid nog een beetje vochtig is. Wanneer de huid warm is, staan de poriën wijder open en kan de olie sneller en dieper intrekken.

Claims

De body oils voeden, verzachten en beschermen en zijn niet vet.

Tessa conctessa1-450x450ludeert:

Mijn negatieve gevoelens zijn wat naar de achtergrond verschoven na het gebruik van deze body oils. Mijn benen voelen zacht aan. Ook heb ik minder last van jeukende benen door mijn droge huid, omdat de oliën goed voeden en snel intrekken.

Mijn voorkeur gaat uit naar de variant met Shea Butter, omdat deze wat dikker is en wat makkelijker aan te brengen. Minder geklieder dus. Wat mij betreft hadden de oliën in een spuitflacon mogen zitten, want dan waren mijn negatieve gevoelens helemaal weg. Beide body oils zijn totaal niet vet, dus daar kan ik ze ook niet op betrappen. De geuren zijn lekker en subtiel. En de Shea Butter & Warm Vanilla laat ook nog eens een mooie glans achter op je benen. En glamorous benen, die willen we allemaal!

Shop deze heerlijke bodyoil hier

Lees ook