We love Nude: zonnebrandcreme, selftan foam en Nude eyeshadow van Paula's Choice!

03:38 - 02:11
luistertijd 03:38 - leestijd 02:11

We love Nude! Zomerproducten van Paula’s Choice

Paula’s Choice heeft voor de zomermaanden een paar fijne zomerse producten in het assortiment. En er wordt overal aan gedacht. Een goede antizonnebrandcrème is natuurlijk een must. We hebben het op BeautyJournaal al vaker gehad over de gevaren van UV-straling.

Niet vet + rijk aan antioxidanten

Paula’s Choice biedt je een heerlijke sunscreen die niet vet is en rijk aan anti-oxidanten. Als jouw benen er toch nog uitzien als melkflessen, maar je wilt wel die mooie nieuwe rok aan biedt de SUN 365 self-tanning foam een uitkomst. Deze getinte foam droogt snel op en geeft je benen binnen enkele uren een natuurlijke bruine tint.

We love nude….zomerproducten

Tot slot laat je jouw door de zon gekuste huidje het beste uitkomen met de kleuren van The Nude Mattes Eyeshadow Palette boven je ogen. De 12 tinten in het palette variëren van heel licht beige naar donkerbruin/zwart en bevat 1 shimmer oogschaduw om mee te highlighten.

Tip: ook de bronzer van Paula’s Choice waar we het eerder over gehad hebben op BeautyJournaal geeft je een sunkissed glow.

Shop the look!

zomerproducten van Paula's Choice

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50

Deze zachte antizonnebrandcreme heeft een lichte structuur en mooie matte finish. Fijn, want in de zomer gaat de huid al snel glimmen door de warmte. De crème is water resistent. Het product is niet vet en biedt hierdoor een hele goede bescherming zonder dik of olieachtig aan te voelen. Daarnaast bevat deze antizonnebrandcrème anti-oxidanten, dus de huid wordt ook meteen verzorgd. Je kunt de crème voor het gezicht en lichaam gebruiken. Het product is 100% vrij van parfum en kleurstoffen. Geschikt voor een normale tot gecombineerde/vette huid.

Koop het product hier.

SUN 365 Self-Tanning Foam

Deze self-tanning foam is geschikt voor alle huidtypen en droogt zeer snel op. Het product is een zachte mousse, waardoor je het product heel makkelijk geleidelijk kunt aanbrengen. Geen lelijke vlekken dus. Vaak hebben self-tanners een sterke, onprettige geur, maar deze foam heeft een hele milde frisse geur. De foam is licht getint, waardoor het effect natuurlijk is. Het product is 100% parfumvrij en klinisch bewezen de huid niet te irriteren. Breng na het douchen eerst een dun laagje moisturizer aan op de huid. Breng vervolgens de self-tanning foam aan. Zorgt ervoor dat je de foam gelijk verdeeld en doe één gedeelte per keer. Dus bijvoorbeeld eerst je been. Was vervolgens je handen grondig. Gebruik na het aanbrengen van de foam minstens een uur geen andere verzorgingsproducten. Binnen 1 tot 3 uur zie je de huid een zonnig tintje krijgen. Als je het product vaker gebruikt, wordt de tint donkerder. Tip: gebruik een schoon make-up sponsje op de self-tanner op je handen en voeten aan te brengen.

Koop het product hier.

The Nude Mattes Eyeshadow Palette

Deze palette bevat 12 mooie nude tinten en is ontwikkeld in samenwerking met make-up visagist Wayne Goss. De textuur is heel zacht en poederachtig. 11 tinten hebben een matte finish, 1 tint heeft een lichte shimmer om highlights of glans mee aan te brengen. De palette is geschikt voor overdag en ’s avonds, want je kunt er mee variëren van een subtiele look tot donkere, opvallende smokey eyes. De palette bevat een spiegel en een oogschaduwkwast en is 100% vrij van geurstoffen.

Koop het product hier.

Lees ook