Ongestoord zonnen met deze poeders van Skeyndor en Shiseido

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

Powder foundation met spf: wat een oplossing!

Wie weet zit het al standaard in je beautyregime: het dagelijks smeren van een SPF. Want ook al schijnt de zon niet volop, je huid is altijd blootgesteld aan UVA- en UVB-straling. De weerkaatsing van de zon op sneeuw is 85 procent, op zand 17 procent, op water 5 procent, gras 3 procent en asfalt 2 procent. Je huid extra verzorgen met een SPF is dan ook een must.

Shiseido en Skeyndor komen beide met een poederfoundation met hoge SPF om je huid extra te beschermen tegen zonnestralen. En die breng je gewoon over je antizonnebrandcreme heen aan, of over je dagverzorging.

Shiseido poederfoundation

Shiseido heeft een poederfoundation in de collectie met SPF30. Deze heeft een luchtige textuur die je huid een mooie, matte finish geeft. Met o.a bio-hyaluronzuur en glycerine die je huid hydrateren. De poeder camoufleert ook grove porien en fijne lijntjes. Ben je een echte waterrat? Shiseido claimt dat deze poeder ‘zeer waterbestendig is’. Ook handig voor een uurtje hardlopen vol in de zon dus. Verkrijgbaar in drie tinten. Deze poeder komt uit de Sun Protection lijn van Shiseido en bevat nog meer fijne producten zoals een vloeibare foundation en een foundationstick.

 Lees hier ook Monique’s review over de Shiseido powder foundation.

Skeyndor Protective Compact Make Up

Skeyndor komt met de Protective Compact Make -Up met SPF50 die je huid een satijnachtige finish geeft. De poeder is olievrij, geschikt voor elk huidtype en verkrijgbaar in twee tinten, Light Skin en Dark Skin.

 Lees hier de review van Ghita over dit poeder.
WIN! Een fantastische set zonproducten van Skeyndor!  Ga hier naar de actiepagina.

Lees ook