Met o.a de kittige limited edition Touche Eclat van Yves Saint Laurent..

01:48 - 01:04
luistertijd 01:48 - leestijd 01:04

Niets zo vervelend dan donkere kringen en wallen. Vroeg naar bed gaan, zit er helaas niet altijd in en ’s ochtends heb je ook niet altijd tijd om een kwartier met koude theezakjes op je ogen ‘uitgerust’ wakker te worden. En dat extra bakje koffie verricht ook niet altijd wonderen. Wat te doen in nood? Concealers!

Yves Saint Laurent en Calvin Klein’s ck one komen voor komend voorjaar en zomer met twee nieuwe concealers.

Multifuntionele stick

ck one heeft de 3-in-1 concealer; het is namelijk een corrector, primer en illuminator in één. De substantie blijft lang op de huid zitten (je hoeft ‘m dus niet gelukkig na een uur alweer bij te werken) en bevat een pigmenttechnologie met aminozuren en vitamine A en vitamine E die oneffenheden direct camoufleert. Verdere claims: je teint wordt helder en mooi egaal. Dag donkere kringen, rode en donkere vlekjes, hallo stralende huid!

Panterjasje

De iconische Touche Eclat concealer van Yves Saint Laurent wordt voor spring-summer 2014 in een nieuw, kittig jasje gehesen en krijgt ook meteen de toepasselijke naam Touche Eclat Wild Edition met zich mee. Want zo zegt het merk: ‘het is een een ode aan de stralende vrouwelijkheid en het ontembare karakter van de YSL-vrouw en roept de spanning en de moed op die in haar sluimert’. Het pantermotief misstaat zeker niet in je make-uptas en is, eenmaal op, zonde om weg te gooien.

De limited edition van Touche Eclat is verkrijgbaar in drie tinten; Touche Éclat Rose Lumière nr,1, Touche Éclat Ivoire Lumière nr.2 en Touche Éclat Pêche Lumière nr.3. Shop Touche Eclat hier met korting online.

 

Lees ook