Anit-oxidantserum dat 40x krachtiger is dan vitamine C

04:30 - 02:42
luistertijd 04:30 - leestijd 02:42

Wil je ook:

Firewall bevat een nieuw uniek antiverouderingscomplex waarvoor patent is aangevraagd: Cusodase-P ™, een combinatie van werkzame stoffen, waaronder het baanbrekende Firewall-molecuul dat in de totaal antioxidanttest 40 maal sterker is dan vitamine C (L-ascorbinezuur), maar toch stabiel blijft.

Deze combinatie van ingrediënten in geoptimaliseerde concentraties produceert een zeer krachtig en stabiel antioxidantserum dat geavanceerde antiverouderingseigenschappen biedt. Firewall Cusodase-p-complex is het resultaat van meer dan drie jaar onderzoek en er zijn twee patenten voor aangevraagd.

Firewall wordt geproduceerd met gebruik van de Medik8 trademark Nanosonic® emulsietechnologie. Met deze technologie is het mogelijk emulsiedeeltjes op nanoformaat te maken, die maximaal in de huid kunnen doordringen.

(klik op foto voor vergroting)

Waarom is Firewall anders dan gewone antioxidanten?

Minstens vijf maal krachtiger
Firewall is getest volgens de Totaal Antioxidanttest, die de norm is in de cosmeticabranche, en heeft hierbij buitengewone resultaten behaald. Niet de afzonderlijke actieve bestanddelen, maar het eindproduct is getest op antioxidantwerking. Uit de Totaal Antioxidanttest bleek dat Firewall vijf maal krachtiger is dan het op een na best presterende alternatief. Dit vormt een garantie voor de superieure werking tegen veroudering van Firewall.

Neutraliseert een breed scala aan vrije radicalen
In tegenstelling tot andere bekende en populaire antioxidanten die zich alleen richten op een of twee specifieke soorten vrije radicalen, is Firewall een breedspectrumantioxidant, die buitengewoon werkzaam is tegen een breed scala aan vrije radicalen. Op deze manier biedt het antioxidantsysteem maximale bescherming.

Langere werking – bootst de natuurlijke antioxidanten in het lichaam na

De meeste antioxidantproducten werken als een spons die vrije radicalen opzuigt. Deze absorptie is echter beperkt. Firewall werkt niet alleen als een spons maar ook als een enzympomp. Het zuigt vrije radicalen op, zet deze om in bijproducten (op een gelijksoortige manier als de natuurlijke antioxidanten SOD en catalase in het lichaam) en verwijdert ze uit het systeem. Firewall kan miljoenen van deze omzettingen verrichten voordat het zijn werkzaamheid verliest, waardoor het doeltreffender is dan andere bekende producten.

Waarom wordt het product in twee afzonderlijke verpakkingen geleverd?

Firewall is gescheiden in twee delen om de stabiliteit en werking te maximaliseren. De zeer actieve ingrediënten van Firewall zijn gesplitst in twee groepen om de vorming van het Cusodase-p-complex te verhinderen totdat het product wordt aangebracht. Enkele seconden nadat beide actieve ingrediënten zijn gemengd, ziet u dat de kleur van het product verandert in diepblauw.

De tweedelige verpakking is volkomen luchtdicht en bevat een sluiting die zuurstof absorbeert. Dit creëert een barrière tegen de buitenlucht die ervoor zorgt dat het product ook tijdens het gebruik volledig actief blijft. De laatste dosis is net zo werkzaam als de eerste.

Hoe kan ik Firewall opnemen in mijn bestaande verzorgingsprogramma of mijn Medik8-programma?

Het protocol voor Firewall is als volgt: Reinigen (stap1 reinigen) – Beschermen (Firewall) – Herstellen (retinolcrèmes) – Hydrateren (Hydr8 SPF25). Wij bevelen ten sterkste aan na het aanbrengen van Firewall een antizonnebrandmiddel te gebruiken.

Kan ik Firewall gebruiken samen met andere antioxidantserums van de concurrentie?

Ja. Firewall is zo samengesteld dat het zowel op zichzelf of samen met andere antiverouderingsproducten goed werkt. Wanneer Firewall echter wordt gebruikt samen met een product dat vitamine C in de vorm van ascorbinezuur bevat, kan er een licht metalige geur optreden. Wij adviseren om Firewall niet tegelijk met ascorbinezuur  te gebruiken.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook