shop La Roche-Posay Cicaplast handcrème Crème voor handen die droog en ruw zijn geworden door het vele reinigen en wassen. Bekijken Hydr8 Day XD Rijke formule, intensief hydraterende dagcrème met epidermale groeifactoren (EGF), vitamine C om huidvernieuwing en vitaliteit te verhogen. Moisture Magnets voor hydratatie en een compositie van anti-oxidanten en Ectoin voor brede bescherming […]

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

Hydr8 Day XD Rijke formule, intensief hydraterende dagcrème met epidermale groeifactoren (EGF), vitamine C om huidvernieuwing en vitaliteit te verhogen. Moisture Magnets voor hydratatie en een compositie van anti-oxidanten en Ectoin voor brede bescherming van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

Bevat geavanceerde, klinisch geteste ingrediënten in aantoonbare concentraties. Ontworpen voor cellulaire bescherming ,hydratatie, het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering.

De formule bevat Medik8 Triple-gefilterde EFG om celvernieuwing te verhogen.

VOORDELEN
Triple-Gefilterd EGF, stimuleert de celvernieuwing om fijne lijntjes en rimpels te elimineren.

AANBEVELINGEN VOOR GEBRUIK:
Hydr8 ™ Day XD is geformuleerd voor de dagelijkse toepassing op het gezicht, als onderdeel van het Medik8 protocol:
1. reinigen
2. voorkomen
3. Corrigeer
4. Hydrate

INGREDIENTEN Water (Aqua), Saccharide Isomerate, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) seed oil, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polyacrylamide, Superoxide Dismutase, Carbomer, Ectoin, Tetrahexyldecyl Ascorbate, sh-Oligopeptide-1, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Lecithin.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook