In Amerika is het een hype, Nederland en België begint ook in de ban te raken van Infinity Sun.

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

In Amerika is het een hype, Nederland en België begint ook in de ban te raken van Infinity Sun. Toch is Infinity Sun voorlopig nog vrij uniek in de Benelux

100% NATUURLIJK

Er zijn cabines met zelfbruinende spray op de markt, maar vaak wordt de klant oranje of geel door de chemicaliën in de lotion. Dat is met Infinity Sun niet het geval. Het product, op basis van walnootextracten, Aloë Vera, groene thee en anti-oxidanten verkleurt de dode huidcellen en werkt in tegenstelling tot vele andere bronzers niet chemisch op het pigment.

BEHANDELING

Een behandeling duurt slechts 5-10 minuten. De klant kan kiezen voor alleen de benen of enkel het gezicht & decolleté, maar de meesten opteren voor een full body tan. Meteen na de behandeling zie je al een groot verschil in de teint van de huid. De teint zal zich verder ontwikkelen gedurende 12 uur na de sessie. De houdbaarheid van een Infinity teint is 7-14 dagen, afhankelijk van het huidtype en de huidverzorging na de sessie. De teint vervaagt langzaam.

VOOR WIE

Voor IEDEREEN! Een huidtype 1 verbrandt, en bruint niet of nauwelijks in de zon, ook dit huidtype loopt na een bezoek aan een Infinity Sun locatie vakantiebruin naar buiten. Zelfs mensen die niet in de zon mogen kunnen zonder risico behandeld worden bij Infinity Sun! Daarnaast zijn er ook klanten die net voor ze op reis vertrekken een sessie doen. Niet wit het strand op is ook erg prettig toch!? Wie behandeld is, zal niet minder bruinen in de zon. Wel voorzichtig zijn en een goede zonnecrème smeren, want sunless tanning biedt geen bescherming tegen zonnebrand.

Zelf een sessie ondergaan? Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Infinity Sun Locatie.

Lees ook:

(adv=advertorial)

Lees ook