shop Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray Deze hydraterende spray met bruinversneller, aloë vera en fijne gouddeeltjes houdt je huid soepel in de zon, en geeft glow. Onder of over je anti-zonnebrandproduct heen. Bevat géén UV-filters. Bekijken In deze uitzending van 11 oktober 2011 hebben we het over grijs haar en de kleuringsmogelijkheden. Over het […]

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

In deze uitzending van 11 oktober 2011 hebben we het over grijs haar en de kleuringsmogelijkheden. Over het ontstaan van grijs haar, een anti-grijspil die er mogelijk aankomt en welke mogelijkheden er zijn om je haar grijze haar mooi te laten kleuren zonder dat je ‘ vol in de verf’ moet. Voor deze uitzending heb ik mijn expert Piet-Jan Duivenvoorden meegenomen.

Binnenkort zie je op BeautyJournaal de film die wij met Piet-Jan maakten en deze modellen over het kleuringsproces van hun grijze haar.

De volgende aflevering met BeautyJournaal en KoffieMax is op 8 november en zal over toenemende gezichtsbeharing gaan bij vrouwen, als ze ouder worden.

Bekijk hier ook nog de uitzending van 11 september waarin Monique pigmentatieproblemen bespreekt.

Lees ook