shop Prescription SPF50 drops Geen aparte zonnebrandcrème meer nodig, want deze hooggedoseerde druppels met een spf50 meng je gewoon met je eigen dagcrème! Monique testte het. Bekijken Deze week heeft ons testpanellid Dorine jullie verrast met een waanzinnige review over de Unolite LED van Pascaud waarmee ze trouw acht weken lang de lijntjes in haar […]

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Deze week heeft ons testpanellid Dorine jullie verrast met een waanzinnige review over de Unolite LED van Pascaud waarmee ze trouw acht weken lang de lijntjes in haar gezicht had behandeld. Lees haar prachtige artikel hier nog maar eens.

Onze testers testen volledig onafhandelijk en wij grijpen nimmer in de inhoud of de uitkomst van hun reviews. Des te blijer zijn we dan als producten echt resultaat opleveren, zoals bij Dorine.

We waren flabbergasted over de dieptevermindering van de lijntjes op haar wangen en jullie ook, getuige de vele enthousiaste reacties die loskwamen! Dorine had heel goede foto’s, die het testresultaat onderstrepen.

De Unolite is er in twee versies: met rood en met blauw licht en allebei met hun eigen toepassingen. De een werkt meer op acne (blauw licht), de ander op huidversteviging (rood licht). Hij heeft een winkelwaarde van € 349,- euro.

MAAR! Wij mogen hem jullie met 20% korting aanbieden, als we ervoor zorgen dat er minimaal 20 deelnemers voor deze groepskorting zijn. Dat wil zeggen geen € 349,- maar € 279,- euro, dus een besparing van maar liefst € 70,- !

NOTE; DEZE ACTIE IS GESLOTEN.

Lees ook