De zomer is bij uitstek de tijd van het jaar om te detoxen; vers fruit in overvloed, warm weer dus geen behoefte aan zware maaltijden en heerlijk om veel water te drinken.

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

De zomer is bij uitstek de tijd van het jaar om te detoxen; vers fruit in overvloed, warm weer dus geen behoefte aan zware maaltijden en heerlijk om veel water te drinken. Natuurlijk zijn er voldoende producten om het detox-proces te ondersteunen, van binnenuit en van buiten af.

Jaren geleden lanceerde dr. Brandt al de anti-oxidant waterbooster. Een unieke manier om in 1 keer je dagelijkse behoefte aan anti-oxidanten in te nemen. Slechts 1 pipet per dag (door een glas water, sap of bijvoorbeeld thee) geeft je dezelfde hoeveelheid anti-oxidanten als 15 koppen groene thee!

Anti-oxidanten zijn nodig om de van nature aanwezige vrije radicalen te vangen voordat ze de huid schade kunnen toebrengen. De waterbooster stimuleert daarnaast de spijsvertering en geeft je een fitter gevoel.

De nieuwste soort waterbooster heeft bovendien een ontgiftende werking dankzij het goji-bessen extract; Goji-Maxi3. Bevat kalium, calcium en ijzer. De ideale partner om het ontgiftings-proces te stimuleren. Ook van buitenaf kunnen we de huid een handje helpen.

Dr. Brandt detoxygen experience is een hyper innovatief twee-stappen product dat op basis van zuurstoftherapie de huidconditie dusdanig verbetert dat deze een ware verjongingskuur ondergaat. Een doffe, vermoeide huid met roodheid wordt, doordat de zuurstofopname verbetert, helder, fris, vitaal en gezond. Bestel dit geweldige detox-duo via www.skins.nl en ontvang als gift een mooie dr. Brandt miniatuur.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook