shop ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint – vegan Corine’s favoriete vegan oogschaduw!  ‘Je brengt dit oogproduct aan als een crème, en het droogt in een oogwenk op als een poeder. Geen ophoping in de oogplooitjes!’ Bekijken Estée Lauder heeft vorig jaar de complete make-uplijn vernieuwd en onder streng toezicht van de fantastische make-up expert […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Estée Lauder heeft vorig jaar de complete make-uplijn vernieuwd en onder streng toezicht van de fantastische make-up expert Tom Pecheux waanzinnig mooie kleurpigmenten eraan toegevoegd.

Het merk is rocking sinds Pecheux erbij is gekomen en ook BeautyJournaal lezeressen hebben het onlangs tot de top 5 van meest favoriete merken benoemd!

Estée Lauder heeft onlangs een leuke online make-uptool geïntroduceerd waarmee je er op los kunt experimenteren op je eigen foto.

Mail & Win!

Tag jezelf op de foto van de Virtual Makeover Tool op onze Facebook pagina en maak kans op een prachtig make-upproduct van Estée Lauder. Je kunt kiezen voor Pure Color Lipstick, Pure Color Nail Lacquer, Pure Color Eyeshadow, Pure Color Gloss of Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara.

Doe mee en win! Ga hier naar de actie. Je kunt ook direct op de foto in dit artikel klikken.

Als je dan toch op onze Facebook pagina bent – wordt dan meteen vriend(in)!

Lees ook