shop Magnolia Bliss parfum van Juliette has a Gun Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit, zegt Monique! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen met fris-zoet fruit, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken. Bekijken Het […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Het Amerikaanse ‘apothekersmerk’ Kiehl’s –eigendom van L’Oreal, heeft de beroemde Amerikaanse modeblogger The Sartorialist, nickname voor modeliefhebber Scott Schumann, een groomingkit voor mannen laten ontwikkelen.

In de Limited Edition Dopp Kit for Men zijn favoriete beautyspullen van de man opgenomen in reisformaat. Het bevat de Facial Fuel Energizing Moisture Treatment,  Facial Fuel Energizing Face Wash, Ultimate Brushless White Eagle Shave Cream, Facial Fuel Eye DePuffer en de “Ultimate Man” Scrub Soap.

Schumann begon zijn blog in 2009 en werd beroemd omdat hij een van de eersten was die niet zozeer schreef, maar vooral fotografeerde en via beeldtaal zijn verhaal over mode en vooral streetstyles vertelde. Schumann mocht de Kiehl’s set in samenwerking met het Italiaanse modebedrijf Luca Roda ontwerpen.

De introductie gaat vergezeld van een door Schumann geschoten reportage van NewYorkse hippe papa’s met hun kinderen. Een favoriet thema bij hem omdat hij zelf ook vader is.

De set zal te koop zijn voor 55 dollar via Kiehl’s stores en online via de webshop. Wij weten vooralsnog niet of de set ook in Nederland te koop zal zijn.

Lees ook