shop Mr. Smith Pigments voor een gloedvolle haarkleur Alle beautyjournalisten zijn groot fan van de fantastische kleurconditioners van het Australische merk Mr. Smith. Voor een opfrisbeurt van de tint of zelfs een lichte kleurverandering. Bekijken Vogue Eyewear staat bekend om de zonnebrillen met een unieke stijl en nog betaalbaar ook. Het geliefde merk is nu […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

Vogue Eyewear staat bekend om de zonnebrillen met een unieke stijl en nog betaalbaar ook. Het geliefde merk is nu op zoek naar vrouwen met een unieke stijl.

Vogue Eyewear weet dat iedereen uniek is, maar zegt daarom nu ook: laat het maar zien! Ben je een supervrouwelijk type, juist stoer, een modeliefhebber? Een zon –of schaduwaanbidster?

Vogue wil je leren kennen, en doet daarvoor een bijzonder aanbod. Zoals je wellicht weet is topmodel Kate Moss het Vogue Eyewear model van 2011 geworden. Zij heeft haar eigen Kate Select’s serie op de markt gebracht onder het Vogue merk.

Als jij Vogue Eyewear je unieke stijl laat zien, maak je kans op een reisje naar een van de favoriete plekken van Kate Moss, zoals Sicilië bijvoorbeeld – waar ze vorig jaar in het geheim getrouwd is.

Kate zit in de jury, dus doe je best er echt iets bijzonders van te maken.

Win een vakantie-reis!

Ga nu naar de actie-pagina van Vogue Eyewear en doe mee!

(adv=advertorial)

Lees ook