Gezicht Rimpels en slapte

Sensorische luxe van Shiseido, Chanel en Kanebo

Shiseido gaat het nieuwe jaar in met een nieuwe lijn: Benefiance Wrinkle Resist 24 met lichtere emulsies, geschikt voor wat jongere vrouwen die ook anti-agingproducten wensen. De nieuwe lijn bestaat uit zeven producten: van cleansers tot dag- en nachtverzorging in lichtere en zwaardere emulsies voor gecombineerde tot drogere huidjes. De dagverzorging komt met een spf 15.  De reiniger is een cream foam wat geen droog gevoel moet nalaten dankzij extra toevoeging van hyaluronzuur. Je weet, Japanners zijn meesters in het maken van bijzonder sensorische huidproducten, dus bij de gedachte alleen al kun je smullen van deze cleanser. Daarna is het tijd voor herstel met de Balancing Softener in een normale en verrijkte versie voor de droge huid. Het zorgt voor onmiddellijke hydratatie en een goede hechting daarna van de dag- of nachtverzorging. Het dagproduct komt in een emulsie en een creme, het is een ultra hydraterend product om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering. Er zit oa thijm in als buffer tegen de inwerking van uv-licht. Het belooft een mooie basis voor make-up te zijn.In de nachtcreme – ook weer emulsie of creme, zitten stoffen die voor extra verzachting zorgen.  Je weet: krachtige hydratatie doet wonderen tegen lijntjes! Een extract van hypericum helpt ruwheid van de huid te voorkomen. Natuurlijk bevatten de producten een bijzondere ontspannende geur: die van Aziatische orchidee. Consumententests wijzen uit dat vrouwen na 1x gebruik al een frissere uitstraling ervaren, na vier weken zijn diepere lijntjes minder zichtbaar en heeft de huid een gezonde teint. Prijzen varieren van € 45 tot € 73,-.

Chanel introduceerde in 2006 een ultraluxe creme waarin moleculen waren opgenomen van een vanille-orchidee uit Madagaskar. Ze werden biotechnologisch zo danig opgewerkt dat ze een zeer geconcentreerde vorm kregen met eigenschappen die de celvernieuwing van de huid een boost moesten kunnen geven. Men is verder gegaan met deze plant en zijn mogelijkheden en presenteert een hernieuwde stof die ook de opperhuidcellen weerbaarder maakt tegen invloeden van buitenaf. Chanel’s Sublimage is een totaalproduct in een ultraluxe verpakking met een hoogwaardige sensorische beleving. Het zorgt voor optimale hydratatie, en voor versteviging en voor egalisatie van de teint. De belofte is een stralender huid. De Sublimage lijn wordt nu uitgebreid met een Texture Supreme met een rijke kasjmier-feel en een Universelle met een zijdezachte, fijne structuur die een subtiele sluier over de huid legt. Beiden € 273,-. In de lijn bestaat al een serum, een fluide-verzorging, een oogcreme en een masker.

Kanebo brengt in de Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair lijn de Collagenergy uit die je huid bij het ontwaken een stralende teint moet geven. De gedachte erachter is dat de huid rond middernacht het beste presteert en dat die reserves op zijn tegen de tijd dat je wakker wordt. Deze nieuwe creme geeft de collageenproductie een prikkel, maar stimuleert ook de afbraak van verhard (oud) collageen. Kortom: de boel wordt een beetje geherordend en opgeruimd. Het product komt in een pompje, het is een fluide, en bedoeld voor overdag (hoe zeer je ook het tegenovergestelde zou denken…). Het beroemde Kanebo extract Moon Peach Leaf zit erin voor de collageenprikkel. Star Fruit Leaf voor een stralender teint en natuurlijk zit de CPX Vital Extract erin wat zorgt voor ultieme hydratatie van de huid. Het aroma ruikt licht-fris, passend bij de gedachte van het ochtendritueel. Er wordt ons (vrouwen) tevens een goede make-upbasis beloofd. De fluide bevat een spf 20. 50 ml kost € 173,-. En als je dan toch bezig bent met de orientatie, informeer dan meteen even naar de nieuwe Sensai Silk Peeling Mask: binnen 1 minuut een stralende huid, zo wordt beloofd! Bovendien zorgt het crememasker voor een goede reiniging en perfecte hydratatie. Je kunt het meerdere keren per week gebruiken. Het peelingmasker is op basis van enzymtechnologie wat de dode huidcellen op milde wijze losmaakt en verwijdert. € 65,-.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

8 reacties

  • kanebo sensai wrinkle repair collagenergy is ssuper creem ik heb stralend huid ik ben heel tevrejden met dit product sarah echt aanraden

  • Ik ben heel benieuwd of iemand al ervaring heeft met de “Kanebo Sensai wrinkle repair collagenergy”?

  • Ook ik ben geinteresseerd in Kanebo. Met name de Sensai Cellular Performance lijn, spreekt me erg aan. Heerlijk om al die lagen na elkaar op te brengen.
    Wat mij opvalt bij Douglas is dat de ene verkoopster, Sensai de hemel in prijst en en echte ervaringsdeskndige is terwijl de ander zoiets heeft van ‘ik heb er niet zoveel mee.’ Het ligt er dus aan wie je treft. De filosofie achter dit merk (en inderdaad Gerti andere Japanse merken) is iets dat bij me lijkt te passen. Ook staat nog steeds de Hydrachange Mist van Sensai op mijn ‘probeerlijstje’. Heb jij daar ervaring mee Gerti? Ik zal nog eens even kijken wat jij al allemaal hebt getest van dit merk.

  • dorine is ook weg van dat merk. naar de pers toe communiceert douglas er nauwelijks mee.

  • Ananyake wel eens willen proberen. Die Japanse merken hebben iets dat me trekt. Douglas heeft binnenkort een promo van Annayake. Ik zal eens advies vragen…

  • ….Vichy heeft met Vichy Homme een hele goede lijnen weten te produceren die perfect is voor de speciale van de mannelijke huid.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen