shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken De huid rond je ogen is zeer dun en daarom kwetsbaar. […]

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

De huid rond je ogen is zeer dun en daarom kwetsbaar. Naarmate we ouder worden, wordt de ooghuid nog dunner. De tekenen van huidveroudering en vermoeidheid zijn dan sneller zichtbaar.

Wil je iets doen aan wallen, kringen of rimpeltjes rond je ogen? Gebruik dan bij voorkeur producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de kwetsbare huid rond de ogen, zoals bijvoorbeeld Biodermal Oogcrème en Anti-rimpel oogserum. Beide producten zijn parfumvrij en veilig voor de ogen.

Biodermal Oogcrème verzorgt en beschermt de huid rond de ogen. Biodermal Anti-rimpel oogserum helpt rimpels en de zichtbaarheid van wallen te verminderen. Beide producten kun je in principe op elke leeftijd gebruiken.

Verkrijgbaar bij drogisterijen in Nederland voor een consumentenadviesprijs van €14,50 (Biodermal Oogcrème 15ml) en €19,95 (Biodermal Anti-rimpel oogserum 15ml).

(adv betekent advertorial)

Lees ook van Biodermal:

Lees ook