Klaar voor de lente Een paar maanden geleden won ik via Beautyjournaal een reeks aan behandelingen bij Hannah. Ik was door het dolle heen omdat ik in mijn gezicht veel littekentjes en oneffenheden heb door acne van vroeger. Anderen snappen niet altijd waar ik me zo druk om maak, maar zelf zie ik alleen maar […]

05:30 - 03:18
luistertijd 05:30 - leestijd 03:18

Klaar voor de lente

Een paar maanden geleden won ik via Beautyjournaal een reeks aan behandelingen bij Hannah. Ik was door het dolle heen omdat ik in mijn gezicht veel littekentjes en oneffenheden heb door acne van vroeger. Anderen snappen niet altijd waar ik me zo druk om maak, maar zelf zie ik alleen maar putjes, vlekken en bultjes. Erg frustrerend. Omdat Hannah zich volledig richt op huidverbetering -of het nou gaat om een probleemhuid of rimpels- was ik dus ontzettend blij dat ik bij hen terecht kon. In het begin wist ik helemaal niet wat me te wachten stond, maar inmiddels ben ik een ervaren klant.  Bij ieder bezoek aan Hannah krijg je verschillende behandelingen. Ik noem er een paar die voornamelijk bij mij zijn toegepast.

Onderhuidse bindweefselmassages, hierbij wordt de huid van het gezicht als het ware gekneed, waardoor het onderhuidse bindweefsel wat los wordt gemaakt en de huid een betere doorbloeding krijg. Dit is niet geheel pijnloos maar wel goed te doen. Vaak kwam ik met flinke blauwe plekken in mijn gezicht thuis. Daar moet je dus wel rekening mee houden. Maar de volgende dag waren die plekken bij mij zo goed als weg. Daarnaast heb ik een stuk of 6 keer een peeling gehad, Yellowpeel, genaamd. Hierdoor vervelt je gezicht een beetje en krijg je een perzikzacht huidje terug. Ook werd er iedere keer microdermabrasie toegepast, waarbij de huid licht wordt afgeslepen met zandkristallen. Verder werd mijn gezicht, gescrubt, behandeld met fruitzuren en crèmes. Voor thuis kreeg ik een heleboel potten mee met reinigings-, stimulerende, herstellende en beschermende producten.  Al met al, een enorm beauty- offensief. 

In totaal ben ik er 12 keer geweest. En … ik ben tevreden. Meer dan dat. Het is geen wereld van verschil, maar mijn huid is een stuk egaler en gladder.  Om het maar even plastisch uit te drukken: er is minder reliëf. De butsen en bultjes zijn minder zichtbaar. Ook is de conditie van de huid  beter. Anderen zien het niet direct, maar dat vind ik niet erg, als ik het zelf maar zie. Het is de moeite waard geweest en de producten zijn zo goed dat ik ze blijf gebruiken. Ik vind ook dat het heel erg klopt wat ze bij Hannah doen, het is allemaal heel puur en eerlijk. Hannah en Beautyjournaal: nogmaals bedankt! Ik ben klaar voor de lente!

‘Het is geen wereld van verschil, maar mijn huid is een stuk egaler en gladder.  Om het maar even plastisch uit te drukken: er is minder reliëf. Ook de conditie van de huid is beter.’

Meetwaarden van de huid van Wies:

Beginsituatie: vocht: 37, vet: 15, pH: 5,7. Eindsituatie: vocht: 54, vet: 31, pH: 5,4

 

 Annelies (46)

Ik zie er meer uitgeslapen uit

Tja, hoe is het bevallen? De kuur van Hannah zit erop, maar ik heb met Amber alweer een vervolgafspraak staan die ik dan zelf betaal. Het bevalt me goed, die rode vlekken die ik eerst had zijn onder controle en de algehele conditie van mijn huid is veel beter. Egaler en gladder en voor ook rustiger. Ik vind ook (bevestigd door mijn man) dat ik ’s ochtends al meteen een ” uitgeslapen” gezicht heb en dat ik minder hoef te smeren of weg te werken om er fris en fruitig uit te zien. Oke, de rimpels zijn niet weg, daar zijn wel wat rigoreuzere maatregelen voor nodig in de vorm van een ooglift of zo, maar mijn huid ziet er steviger en stralender uit in vergelijking met de beginsituatie. Het was wel goed dat Amber foto’s had genomen destijds, want ik kon nu goed vergelijken. Kortom, het is helemaal goed bevallen, en ik ga nog even door voor het onderhoud. En de producten zijn ook erg prettig en ook nog redelijk betaalbaar, dus daar zal ik ook nog wel het e.e.a. van aanschaffen.

“Oke, de rimpels zijn niet weg, daar zijn wel wat rigoreuzere maatregelen voor nodig in de vorm van een ooglift of zo, maar mijn huid ziet er steviger en stralender uit in vergelijking met de beginsituatie.”
 

Meetwaarden van de huid van Annelies:

Beginsituatie: vocht: 40, vet: 32, pH: 6,2. Eindresultaten: vocht: 80, vet: 37, pH: 5,1

(verklaringen meetwaarden: Vochtgehalte: Dit geeft aan hoe goed gehydrateerd de huid is, daaraan gerelateerd is ook het opnamevermogen. Hoe beter gehydrateerd de huid is, hoe beter de voedingsstoffen in de diepere huidlagen hun werk kunnen doen.Vetgehalte: Dit geeft aan hoe goed de beschermlaag van de huid is en hoeveel voeding de huid aangevoerd krijgt. Daarmee dus ook de mate van verbetering, want hoe meer brandstof, hoe meer activiteit. pH: Dit is de activiteit van de huid en bepaald hoe de conditie van de huid is. Dit zou tussen de 4,5 en 5,5 moeten zijn voor de meest ideale huidconditie. Hoe hoger de pH hoe minder activiteit en hoe kwetsbaarder de huid is. Het is zelfs zo, dat bij een extreem hoge pH waarde een allergie of eczeem ontwikkeld zal worden.)

Lees ook de eerdere verslagen van Wies en Annelies: deel 1 en deel 2

Lees ook