Kortom goede of slechte nachtrust heeft effect op de conditie van de huid.

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Kortom goede of slechte nachtrust heeft effect op de conditie van de huid. Daarom heeft dr. Murad heeft het nieuwe Murad Sleep Reform TM Serum ontwikkeld. Dit serum zorgt voor een uitgeslapen huid. De huid is ’s nachts tot drie keer beter in staat om te herstellen en te vernieuwen. Het Sleep ReformTM Serum is het eerste serum dat melatonine (slaapverwekker!) bevat en drie keer meer anti-aging power aan de huid afgeeft door het gepatenteerde REM Repair Enhancing Matrix™. Dit unieke serum heeft bewezen dat de productie van collageen met 62% verbetert. Hierdoor zullen fijne lijntjes en rimpels vervagen, waardoor de huid er jeugdig en stevig (uitgeslapen) uitziet.   

Het Sleep ReformTM Serum herstelt de jeugdigheid en stevigheid van de huid. Dit gaat verder dan een schoonheidsslaapje, het is een droom die uitkomt. Dr. Murads onderzoek bevestigde dat veranderingen in de gezondheid en de emotionele gesteldheid diepgaande effecten hebben op de gezondheid van de huid. Bovendien, toont zijn voortgaande werk met de Wetenschap van Cellulair Water™ via direct klinisch onderzoek dat de sleutel naar een lang leven in jeugdigheid en goede gezondheid te vinden is op het cellulaire niveau.

’s Werelds meest omvattende benadering voor het begrijpen van gezondheid en veroudering, Wetenschap van Cellulair Water™, is gericht op het vermogen van celmembranen om vocht binnen een cel vast te houden. Dat zorgt voor een jeugdige huid. Naast de Wetenschap van Cellulair Water gelooft dr. Murad in een allesomvattende benadering van een gezonde huid en lichaam. Bekijk ook nog maar eens het interview dat BeautyJournaal met dr Murad had op BeautyJournaal TV.

Probeer zijn drie stappen ook eens in jouw leven in te passen:

 Bestel je producten zo: 

Het Murad Sleep ReformTM Serum kun je direct hier bestellen, in de online shop van dr. Murad in Nederland!

 

Lees ook:

Het beste advies van dr. Murad om zonschade ongedaan te maken met stabiele vitamine C

(ADV betekent advertorial)

Lees ook