Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

11 reacties

 • Latisse available here http://bit.ly/4wmJfw for $12.50 a bottle. I’ve ordered 3x already. DON’t pay $100 +! Buy direct and save

  NASCHRIFT BEAUTYJOURNAAL: WE LATEN DEZE POST ERIN STAAN MAAR DIT BERICHT OVER KOPEN VAN LATISSE GEEFT ABSOLUUT GEEN GARANTIE DAT JE HET ORIGINELE WERKZAME PRODUCT KOOPT. DEZE INTERNETAPOTHEEK IS ONS VOLSTREKT ONBEKEND. ER ZIJN VEEL NEPGENEESMIDDELEN OP DE MARKT!

 • Ik gebruik ook Careprost, nu zo’n 3,5 maanden. Met groot effect. Geen bijwerkingen op een hele lichte verkleuring van de huid rond de ogen na. Echt heel mooie lange, ‘nette’ wimpers gekregen, boven en onder!
  En die bijwerkingen: het spul is voor dit gebruik door de FDA getest én goedgekeurd. Dus ik ben daar niet zo bang voor.
  Na een paar maanden kun je volstaan met 3x per week. En het aanbrengen kost je ongeveer 10 seconden, dus dat valt nog wel mee.

 • Ik ben ermee begonnen op 1 augustus. 4,5 maand dus nu.
  In Amerika wordt het heel veel gebruikt, ik heb een ellenlange thread gevolgd: een deel heeft (de genoemde) side effects, anderen weer niet.
  Ik dus alleen dat ze “rommelig” gaan groeien: sommige wimpers staan scheef, sommigen krullen heel sterk, andere weer niet…….
  Inderdaad: als je ermee stopt vallen de lange wimpers een keer uit en groeien normaal terug.
  Och, ik zal er wel een keer genoeg van krijgen en wil ik m’n kortere maar “nette” wimpers weer terug. Dan was het leuk voor een tijdje, lange wimpers is ook niet alles.
  Ik ben trouwens net aan m’n tweede flesje van 3 ml begonnen, je hebt maar heel weinig nodig.

 • @joke, hoe lang gebruik je het nu? en je hebt dus geen van de in de film genoemde side effects zoals jeuk, roodheid, verkleuring van de huid rond het oog, verkleuring van iris? ze zeggen ook dat zodra je stopt, je weer terug bent bij af – is dat het waard dan voor jou? ik bedoel – ik kan me niet voorstellen dat je hiermee lifetime doorgaat…

 • Oh, ik had niet eens gezien dat er een filmpje bij zat 😉
  Van die side effects heb ik in ieder geval geen last, mijn genoemde side effect is trouwens ook een behoorlijk vaak voorkomende. Sommige gebruikers zeggen dat dat minder wordt als je doorgaat met gebruik. Vandaar dat ik dat maar doe.
  Hier heb ik het besteld:

  http://www.alldaychemist.com/1254-careprost.html

  Ze noemen het Careprost uit juridische overwegingenof zo, maar er staat bij dat het in Amerika Latisse heet. Schijnt wel het “echte” spul te zijn. Eerst verkochten ze het onder de naam Lumigan (dat is het medicijn voor glaucoom waardoor in eerste instantie werd ontdekt dat het je wimpers verlengt), maar de fabrikant Allergan heeft daar een stokje voor gestoken.
  Lijkt goedkoop: 10 dollar (voor 3 ml), maar er komt nog iets van 25 of 30 dollar porto bij (ADC zit in India). Ik heb er dus 4 tegelijk besteld.

 • Voor welke neveneffecten waarschuwen ze dan?
  Ik gebruik het nu ruim vier maanden en m’n wimpers zijn een stuk langer geworden, alleen staan ze nu ook alle kanten op 😉
  Dus dat is wat minder dus. Maar dat is medisch gezien geen probleem. Ik ben benieuwd of er ook medische risico’s aan verbonden zijn.
  Met wimperkruller i.c.m. mascara is het genoemde neveneffect trouwens enigszins onder controle te houden, maar niet helemaal helaas.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen