Kiehl’s, Murad, Garnier, Tweezerman, philosophy, EOS…

08:01 - 04:48
luistertijd 08:01 - leestijd 04:48

10x Nieuw in de winkels in september: skincare!

Benieuwd welke skincare producten er deze maand nieuw in de winkels liggen? Je leest het in dit artikel, waarin we de opvallendste lanceringen op een rij zetten.

Skincare lanceringen van philosophy

philosophy introduceert vier skincare producten in haar beroemde purity- en renewed hope in a jar-lijnen. Drie nieuwe reinigingsproducten én… het eerste 
masker van het merk dat in ons land verkrijgbaar is

  1. purity made simple one-step facial cleansing cloths

Extra grote en ultrazachte reinigingsdoekjes om de huid op milde wijze te reinigen en te tonifiëren. Vuildeeltjes, gezichts- én oogmake-up worden in één stap perfect verwijderd, zonder naspoelen met water. Met essentiële oliën van weidebloemen, rozenhout en sandelhout: kalmeert en hydrateert.

Shop hier online

 

  1. just release me dual-phase oil-free eye makeup remover

Een olievrije twee-fasen oogmake-up reiniger die mild – maar effectief – zelfs de meest zware make-up, inclusief waterproof make-up, verwijdert. Komkommer extract verfrist de huid, terwijl een mix van plantaardige extracten (echinacea-, aloë vera-, en kamille-extract) de huid kalmeert en verzacht. Laat geen vettig laagje achter op je ogen en is bovendien geschikt voor contactlensdragers.

Shop hier online

 

  1. renewed hope in a jar revitalizing creamy foam cleanser

Een luxueuze foam reiniger met een milde exfoliërende werking door de toevoeging van alphahydroxyzuur (AHA) die vuildeeltjes, onzuiverheden, make-up en overtollig sebum verwijdert. Terwijl hyaluronzuur de huid hydrateert en heerlijk fris en comfortabel laat aanvoelen. Aziatisch fruitextract stimuleert de microcirculatie van de huid voor een gezonde glow.

Shop hier online

 

  1. renewed hope in a jar re-energizing moisture mask

Een romig en fluweelzacht masker. Voelt koel op de huid aan, hydrateert direct, heeft een celvernieuwende werking en geeft de huid nieuwe energie. Gebruik het masker drie maal per week voor ongeveer 10 minuten om je grauwe huid weer wakker te schudden.

Shop hier online

 

Garnier SkinActive Botanische huidverzorging

Garnier lanceert deze maand een zeer volledige botanische huidverzorgingslijn, bestaande uit onder meer reinigingsproducten en dag- en nachtverzorging. De SkinActive Botanische huidverzorging bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De overige 4% bestaat uit ingrediënten die zorgen voor een plezierige zintuigelijke ervaring en een goede conservering van de formules. De producten bevatten geen synthetische kleurstoffen, parabenen of siliconen. Kortom, no nasties!

Ster ingrediënten in deze producten zijn:

Shop hier online

 

Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser

Nog een fijn product in de categorie ‘natuurlijk’… Kiehl’s Since 1851 breidt deze maand zijn aanbod huidreinigingsproducten uit met de Cucumber Herbal Conditioning Cleanser, een zachte gezichtsreiniging die de klassieker Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner aanvult.

Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser is zeep- en sulfaatvrij waardoor het de ultieme, niet-uitdrogende formule is voor de droge en gevoelige huid. De unieke gel-lotion met komkommer en plantaardige glycerine geeft een heerlijk licht schuim dat zachtjes over de huid glijdt. Beide ingrediënten in de samenstelling verwijderen make-up efficiënt zonder het natuurlijke vochtgehalte van de huid aan te tasten. Het kruidige aroma geeft elke verzorgingsroutine tot slot een spa-effect.

De kalmerende, verzorgende formule kan dagelijks gebruikt worden door alle huidtypes, vooral door de droge of gevoelige huid.

Cucumber Herbal Conditioning Cleanser is vanaf 15 september verkrijgbaar via kiehls.nl en de Kiehl’s counter bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

 

Tweezerman Skin Cleansing Tools: Off You Glow

De beste manier om een natuurlijke flawless look te creëren met make-up, begint uiteraard bij de basis: een healthy-looking huid. Een egaal canvas, zoals Monique het altijd noemt. Om het krijgen van een stralende huid te stimuleren, is goede gezichtsreiniging een essentieel onderdeel van je beautyroutine. Ook goede tools komen hierbij van pas, zoals deze nieuwe Skin Cleansing Tools van Tweezerman.

Upgrade je reinigingsroutine met de Complexion Cleansing Brush. Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op de (vochtige) borstel en masseer in cirkelvormige bewegingen over het gezicht voor een ultieme schuimbeleving. Door middel van de superzachte synthetische borstelharen reinigt de brush tot diep in de poriën en voelt je huid nadien als nieuw aan. De Complexion Cleansing Brush wordt geleverd met een ventilerende kap om de borstelharen te beschermen bij opbergen.

De Bright Complexion Facial Dermaplaner is een musthave om zelf thuis de huid mee te exfoliëren en verjongen. Met het roestvrijstalen mesje verwijder je in een handomdraai dode huidcellen.

Heb je veel last van onzuiverheden of acne? Ga dan voor gebruik eerst langs een specialist voor advies op maat.

SHOP TWEEZERMAN HIER ONLINE

 

Evolution of Smooth Shimmer Collectie

Je glimlach is natuurlijk op zijn mooist als je zachte en verzorgde lippen hebt. Toch voelt het bij gebruik van alleen een lippenbalsem vaak nog alsof er iets ontbreekt… Daarom introduceert Evolution of Smooth (je weet wel… van die lippenbalsems in vrolijk gekleurde bolletjes, schoonheidsspecialiste Simone testte ze al eens uit) de eerste natuurlijke lippenbalsems die verzorging en een glansje combineren.

De nieuwe Shimmer collectie geeft je lippen rijke verzorging én een glossy finish, dankzij de micadeeltjes die deze lippenbalsems bevatten. Binnen no-time super zachte lippen dankzij verzorgende en herstellende ingrediënten als sheaboter, jojoba olie en vitamine E. De Shimmer collectie bevat, net als alle eos lippenbalsems, geen minerale oliën en parabenen.

De Shimmer collectie bestaat uit twee kleuren:

SHOP EVOLUTION HIER ONLINE

 

Murad Hydro-Glow Aqua Peel Mask

Dit nieuwe Peel Mask van Murad bestaat uit een 2-fasen product en biedt een milde exfoliatie en een intensieve hydratatie boost. Perfect om een vermoeide, gedehydrateerde huid er direct gladder en stralender eruit te laten zien. Fijne lijntjes en rimpeltjes zijn direct minder zichtbaar en het herstelt de jeugdige glans.

Een blend van glycolzuur, melkzuur en botanische extracten helpt om op een milde manier de huid te exfoliëren. Hyaluronzuur geeft een direct herstel van het hydratatieniveau van de huid. Aloë vera en vitamine B3 zorgen tot slot voor een kalmerend effect en comfort. Bekijk ook het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=lCGUnQNocZM

 

Shop hier online

Lees ook