Er worden er jaarlijks wel 19 miljoen verkocht! Maatwerk avant la lettre…

04:53 - 02:56
luistertijd 04:53 - leestijd 02:56

Elk jaar gaan er maar liefst 19 miljoen BABOR ampullen van de hoofdvestiging in Aken de wereld in, op weg naar beauty-fans. Dit maakt BABOR tot ampullen-kampioen. En dat is reden genoeg om de originele ampullen in een nieuw, limited edition jasje te gieten, want Legends are forever!

Waarom zijn deze ampullen zo beroemd geworden? Omdat ze er ten eerste al waren ver voordat merken bedachten dat je single dosed ampullen kunt maken, laat staan dat ze wisten dat het ooit zo’n succes zou worden, dat er onder gebruikers zo’n vraag zou ontstaan. De Babor ampullen zijn maatwerk avant-la-lettre.

Shop Babor hier online

 

Als je huid wat extra’s nodig heeft – daar zijn ze voor!

Onze tester Gerti maakte er al eens een uitgebreide review over en haar conclusie was zeer lovend! ‘Alle geteste kuren geven mijn huid een echte oppepper, mijn huid voelt extreem gehydrateerd. Erg fijn. Ik vind deze kuren dan ook vooral aan te bevelen na extreme omstandigheden, bijvoorbeeld als je huid rust nodig heeft en moet herstellen. Denk aan wintersport, (te) heftige peelings of vliegreizen.’ Lees haar review hier.

Vitality

Dit ampul zorgt voor een happy look met heel veel collageen en drievoudige re-boot. Een heerlijke verjongingskuur voor de huid. Het helpt de huid ‘opnieuw op te starten’  en herstructureert verantwoordelijke huidfuncties bij tekenen van verminderde elasticiteit en de eerste rimpeltjes. De huid ziet er gladder en strakker uit. Collageen is een enorm goede vochtbinder.

De Vitality edition bevat 5x de Triple Booster Fluid en 2x de Collagen Booster Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

Vitamin

De Vitamin edition versterkt de huid met de vitaminen A, provitamine B5, E en biotine. De vitamine en zuurstof zijn speciaal voor mensen met een droge, vetarme en vermoeide huid. Het geeft een frisse en gezonde uitstraling als resultaat.

De Vitamin edition bevat 3x de Revitalizing Oxygen Fluid en 4x de Multi Active Vitamin Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

Anti-Stress

Deze ampullen zijn ter kalmering van de gestreste en gevoelige huid. Het brengt de huid weer in balans voor een in zijn geheel gelijkmatige en ontspannen teint. Ook is het huidoppervlak voelbaar gladder gemaakt.

De Anti-Stress edition bevat 5x de Stop Stress Fluid en 2x de Triple Booster Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

 

 

Lifting

Deze set verbetert de elasticiteit van de huid met de extracten uit de gele papaver en silicium. Een speciaal peptidencomplex stimuleert de huideigen collageenproductie. Met een gladdere en strakke huid als resultaat.

De Lifting editie bevat 2x de Collagen Booster Fluid, 4x de 3D Lifting Fluid en 1x de Lift Express Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

 

Moisture

Deze set hydrateert op intensieve wijze met hyaluronzuur en algenextract. De droge en vale huid wordt gevitaliseerd met een gladde teint en een rozig frisse uitstraling als resultaat.

De Moisture editie bevat 4x de Hydra Plus Active Fluid en 3x de Algae Active Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

 

Night

De nacht is op een of andere manier de spannendste tijd van de dag. De werkstofconcentraat in ampullenvorm zorgt voor een actieve celstofwisseling. De huid wordt in haar actieve regeneratiefase ondersteund, voor optimale verzorging in de nacht. ’s Ochtends sta je op met een frisser, wakkerder en opgevulder uitziend gezicht.

De Night editie bevat 7x de Active Night Fluid.

Shop Babor hier online

 

 

Lees ook