shop Paula’s Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling Deze milde, afspoelbare peeling geeft je huid een frisse glow en gladde textuur. Ook voor de gevoelige huid. Bekijken In dit artikel vind je 6x nieuw in de winkels; zon en organic producten van de maand april. La Roche Posay – Red je […]

08:54 - 05:20
luistertijd 08:54 - leestijd 05:20

In dit artikel vind je 6x nieuw in de winkels; zon en organic producten van de maand april.

La Roche Posay – Red je huid

La Roche Posay komt dit jaar met nieuwe zonproducten voor het gezicht en voor kinderen. Huidkanker komt vaker voor dan alle andere soorten kankers samen en gelukkig is deze vorm zeer goed te behandelen als het vroeg genoeg ontdekt wordt. Je controleert je huid op vlekjes en daarna is het tijd om je huid goed te beschermen met een goede zonbescherming tegen schadelijke UV stralen.

Anthelios Dermo Pediatrics SPF 50+:  De eerste zeer hoge zonbescherming van La Roche Posay die de kleintjes zowel in als uit het water beschermt tegen de zon. Je kan het product gewoon aanbrengen op natte huid zonder verlies aan doeltreffendheid en daarnaast laat het ook geen witte sporen achter.

Anti-Glim Anthelios-XL Airlicium SPF50: Een microdiffusie spray voor een hoge bescherming en handenvrij aanbrengen. Het product gaat glimmen tegen.  Ook word je gezicht met dit product beschermt tegen de huid verouderende en beschadigde effecten van zonlicht en vervuiling. Deze hoge UVA-UVB-bescherming wordt als een onzichtbare mist over je huid gesprayd en kan zelfs over je make-up worden aangebracht. Een trend die uit Azie is overgewaaid, we love it!

Anti-Glim Anthelios-XL SPF50+: Deze La Roche Posay gel-crème controleert het glimmen tot 9 uur lang. Het product helpt huidschade door de zon zoals pigmentvlekken, fotoveroudering en zonneallergie te voorkomen. De lichte textuur trekt snel in de huid en de dry-touch formule voelt heel licht en clean aan. Ook laat het product geen strepen achter en is hij perfect voor een vette huid.

SHOP LA ROCHE POSAY ANTHELIOS HIER ONLINE

 

Filorga – UV-Bronze

Eindelijk is het zover, Filorga komt met een zonnebrandproducten assortiment. De zon is volksvijand nummer 1 want UVA en UV B stralen zijn enorm schadelijk voor je huid. Gelukkig kan hier iets tegen gedaan worden. UV-Bronze van Filorga verrijkt zonneproducten met anti-verouderings ingrediënten. De producten bieden een hoge bescherming en zijn daarnaast makkelijk aan te brengen door de tweefasige formule die je goed moet schudden.

UV-Bronze Mist: Het merk komt met een antiverouderingsspray voor het gezicht. Het product hydrateert en beschermt het gezicht tijdens de hele duur van blootstelling in de zon. Dit product is zowel op blote huid te gebruiken als over make-up heen.

UV-Bronze Face: Deze antiverouderingscrème voor het gezicht werkt speciaal tegen rimpels en vlekjes. Het product laat geen witte gloed achter en geeft naast bescherming dus ook verzorging.

UV-Bronze Body: Deze voedende antiverouderings-zonnespray voor het lichaam trekt in de huid en zorgt voor een satijnachtige laag die het bruinen van de huid sublimeert. De maximale bescherming gecombineerd met een verzorgingsformule zorgt voor een stevige huid.

SHOP FILORGA SUN PRODUCTEN HIER ONLINE

 

Altruist – Dermatologist Sunscreen

De sunscreen van Altruist is ontwikkeld door 2 experts met de missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. Het insmeren van je huid voordat je naar buiten gaat is van groot belang. Elke twee uur moet je je opnieuw insmeren voor optimale bescherming.

Altruist komt met een SPF30 en SPF50 zonnecrème die aanbevolen zijn door dermatologen. De formule is fotostabiel wat betekent dat de UV-filters niet snel afbreken in de zon. Alle producten zijn ontwikkeld voor een gevoelige huid, zijn parfum- en parabenenvrij, hypoallergeen en niet-comedogeen. Daarnaast is de crème ook nog eens water resistent!

Intelligent Nutrients

Intelligent Nutrients lanceert drie nieuwe organic producten die je lichaam non toxic verzorging bieden.

Pureserve Colorsaving shampoo, conditioner en shield verschijnen dit voorjaar in travel size verpakking. Plantaardige bioactieve bestanddelen voeden, hydrateren en verzorgen het haar en geven daarnaast meer glans, levendige kleuren en viatliteit. Het Pureserve drie-stappen behandelplan beschermt het haar tegen milieuverontreinigende stoffen.

De lijn bestaat uit een shampoo dat mild is voor de hoofdhuid en zacht voor de haakleur, een conditioner die de haarschubben verzacht en de voedingsstoffen versterken en een multifunctionele spray die glans bevordert en beschermt tegen vochtverlies en schadelijke milieu-invloeden.

Het Time Traveler Serum is ook nieuw, dit organic melkachtige serum wordt snel opgenomen door de huid. Plant Retinol Science van zeevenkel en wit tandzaad vernieuwt de huid, stimuleert de cel vernieuwing en zorgt voor minder rimpels en een stevige huid. Het Time Traveler Serum is geschikt voor alle huidtypen.

De nieuwe Onebody Hand & Nail Balm is een rijke balsem voor intensief herstel/verzorging van handen en nagels. Het is een volle crème die de huid een beschermende en herstellende barrière geeft. De samenstelling op basis van aromatische oliën, bioactieve ingrediënten uit de zee en herstellende fruit boten bieden de ultieme hand- en nageltherapie.

De balsem verzacht de droge en schrale huid en kalmeert daarnaast ook nog kloofjes. De One Body Hand & Nail Balm voelt luchtig maar voedend aan en laat geen vettig laagjes achter.

Shop Intelligent Nutrients hier online

 

Vichy – Mineraal Deodorant

Vichy komt met een nieuw mineraal deodorant geheel vrij van aluminiumzouten. De deodorant biedt tot 48 uur frisheid en bevat geen alcohol en parabenen. Dit product heeft een nieuwe combinatie van krachtige ingrediënten en bevat de volgende 5 mineralen; Calcium, Magnesium, Natrium, Carbonaat en Chloride.

Er zijn 2 soorten deodoranten. De spray met MGO-technologie die optimaal werkt tegen transpiratie. Deze variant heeft anti-bacteriële eigenschappen. Ook heb je de minerale roller met zink gluconaat. De nieuwe formule met waterachtige technologie vermindert geurintensiteit. De deodoranten zijn getest op gevoelige huid en de effectiviteit is bewezen door dermatologen. Monique heeft de deo roller al uitgeprobeerd en is er zeer tevreden over. Hij werkt net zo effectief tegen geurtjes als haar Sanex roller. Ze had dit niet verwacht van een deo die vrij is van alu-zouten. Top dus!

SHOP VICHY DEODORANTS HIER ONLINE

 

Mádara Cosmetics – Lipbalms

Mádara ontwikkelde twee uniseks lipbalms gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten. De Plum Plum Lip Perfection Balm en de Hemp Hemp Lip Conditioning Balm.

Plum Plum Balm: De Plum Plum Lip Perfection Balm is de nieuwe hudraterende lippenbalsem gemaakt van sappige en aromatische pruim. Deze moisturizer is naast verzorgend ook nog eens een fijne basis voor lipstick. Je lippen blijven zacht, beschermd en goed gehydrateerd. Plum Plum is gemaakt op basis van vocht inbrengende jojoba-olie, sheaboter en pruimenolie. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor een soepele lippen met volume.

Breng de lippenbalsem aan voor dagelijks intensieve lipbescherming. Gebruik het voor het slapen gaan als krachtige vochtinbrenger of als basis of finish van je favoriete lipstick.

Hemp Hemp Balm: De Hemp Hemp Lip Conditioning Balm is een beschermende en verzorgende lippenbalsem op basis van een mix van rijke, voedende oliën zoals hennep. De balsem biedt langdurige bescherming tegen invloeden van buitenaf. Hemp Hemp is gemaakt op basis van rijke en vocht inbrengende olijfolie en sheaboter. Hennepolie verzorgt intensief, voedt de huid en versterkt de beschermende barrière van de lippen. Deze olie is rijk aan essentiële omega 3 en 6 vetzuren en antioxidanten.

Breng de lippenbalsem aan voor dagelijks intensieve lipbescherming en verzorging. Gebruik het voor het slapen gaan als krachtige verjongende vochtinbrenger.

Shop Madara hier online

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

Lees ook