Eau 21, La Prairie, Babor, Nivea, Collistar, Hema, Garnier, CND

06:17 - 03:46
luistertijd 06:17 - leestijd 03:46

Er zijn zoveel heerlijke nieuwe introducties deze maand, dat gewoon een tweede artikel maken!

Eau 21 van Aimee de Mars, 100% natuurlijk parfum

Wat is dit een heerlijk parfum! Hij heeft een vast plekje op Monique’s bureau gekregen, ‘ omdat dit parfum mijn ziel een zalige boost geeft, en daarom spuit ik een of twee keer per dag een beetje op om er lekker aan te snuffelen.’

Dat is ook de kracht van natuurlijke geuren, hun aromatische essences parfumeren niet alleen, ze doen iets bijzonders met je energie. Een gewoon parfum lukt dat niet in die mate. Dat is een verleider bij uitstek. Een natuurlijk parfum is voor jezelf, een moment van contemplatie…

Eau 21 van Aimee de Mars is de favoriet van Monique. Het is een uniseks aquatisch eau de parfum. Sportief en krachtig maar ook sereen. Topnoten: Bergamot, Citroen, Basilicum en Mint. Hartnoten: Jasmijn en aquatische noten. Basisnoten: Cederhout, Eikenmos, Sandelhout en ambernoten.

Shop hier online

 

Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular

Voor de hypergevoelige huid heeft Babor een nieuwe lijn ontwikkeld met een kalmerende cleanser, een kalmerende creme in normale en rijke versie en een concentraat op basis van microzilver. Alle producten hebben ten doel om prikkels aan en in de huid te neutraliseren zodat er zo weinig mogelijk kans op opflammingen ontstaan, en vanzelfsprekend zijn alle irriterende stoffen eruit gelaten, waaronder minerale olien, geur en kleurstoffen.

De werkzame stof Neuroxyl (exclusief gepatenteerd door Babor)  maakt de huid wat ongevoeliger voor prikkels. Heel interessant vinden we het Microzilver concentraat. Van zilver is bekend dat het de hoeveelheid bacteriën kan afremmen, maar ook andere lichaamsvreemde stoffen die potentieel irriterend zijn voor een gevoelige huid. De microfijne deeltjes leggen een buffertje op de huid.

Omdat vetstoffen heel belangrijk zijn voor de huid (lees dit goede artikel van huidcoach Marielle Eggenkamp nog maar eens), zijn de producten uitgerust met teunisbloemolie. Het stimuleert de aanmaak van ceramiden, je eigen vetstoffen. Lactaatzuur (melkzuur) zorgt er in alle producten voor dat de hydratatie van de huid op peil blijft.

Je shopt deze mooie lijn bij de Babor-schoonheidsspecialiste en hier online.

La Prairie Skin Caviar Essence-in-Lotion

Waar een gewone lotion water bevat, zit er in deze essence geen water, maar een stoomdestillaat van kaviaareitjes. Deze essence geeft de huid extra hydratatie maar ook elasticiteit verhogende voordelen.

Vanzelfsprekend is ook het cellular verzorgingscomplex eraan toegevoegd en dat maakt deze lotion super waardevol als extra dimensie in je verzorgingsregime. De huid wordt verfijnd en verstevigd, je brengt het product onder je serum aan.

Als echte La Prairie fan mag deze nieuwkomer niet in je collectie ontbreken. Shop hier online met korting. Wij gaan er alvast voor;-)

 

Garnier Skinative Hydrabomb

We weten inmiddels heel goed dat de huid gebaad is bij vier dingen: een uv-bescherming, hydratatie en vitaminen en vetten. Hydratatie nog altijd de meest beproefde manier om een huid vol en zacht te houden. Want hoe meer vocht de cellen bereikt hoe beter zij functioneren. En voldoende vocht geeft ook een plumping effect: een huid die van binnenin opgevuld is. Het is dus echt prima om je routine af en toe af te wisselen met pure hydratatie.

Hydra Bomb omvat een nacht- en dagcreme en een speciaal sheet masker. En inderdaad, er zitten ook extra anti-oxidanten in, en de dagcreme bevat een spf 10. Dompel je huid lekker onder in deze betaalbare formules, met prijzen van 2,99 voor een sheet masker tot 9 euro voor de crèmes.

Shop deze producten hier online.

HEMA Midnight Collectie

Its all black, en bevat heel veel glitters, deze feestcollectie van Hema. Wij weten dat veel vrouwen dol zijn op mascara van de Hema, er is nu een nieuwe Volume variant uit in een diepzwarte kleur. Het Luminous Loose poeder is erg leuk om extra glow aan je huid te geven, en kijk eens bij de nagellakken….er zijn nieuwe kleuren met metallic effect. In het zwart vinden wij hem erg Kerst 2016!

Kijk sowieso even bij de lakken, want de totale collectie bestaat nu uit maar liefst 100 kleuren, en dat voor 2,50 per stuk!

Shop alles hier online.

CND RidgeFX nail surface enhancer

Het mooie, professionele nagellak merk CND heeft een nieuwe richelopvuller geïntroduceerd. Er zitten micro parels in die ribbels en deukjes opvullen. De formule is op basis van een speciale zachtmaker die een flexibele, chipvrije dekking geeft. Je nagels zien er meteen gladder en egaler uit. Je brengt het als basis onder je nagellak aan.

Shop hier makkelijk online!

Collistar Nero Sublime Body Scrub Mask

Onze tester Els noemde het al een favoriet van de maand, en niet onterecht. De bodyscrubs van Collistar zijn de besten ter wereld! Nu is er een spannende zwarte bij gekomen. De traditionele suikerkristallen zitten er natuurlijk weer in – oh wat maken ze je huid zalig zacht, in combinatie met etherische olien –  maar je kunt dit product ook als masker gebruiken. Tien minuten laten inwerken voor een teintverhelderend effect. Zwart als je little black dress: de werkzame stoffen zijn zwart: zwarte komijn olie, zwarte orchidee, zwarte klei, houtskool, en een mooie glans die achterblijft dankzij een zwarte parel extract.

Heerlijk! Shoppen doe je hier….

Nivea’s niet plakkerige bodycreme 

De Nivea Care Voedende creme heeft een bijzondere formulering. Het is geen water-in-olie emulsie en ook geen olie-in-water emulsie maar en zg. hydrodispersie. Het zijn waxen die zodra ze met de warmte van je huid in aanraking komen smelten en direct worden opgenomen. Ze laten geen vettig laagje achter. Ze zijn verwerkt in een romige textuur, en versterken je huidbarriere. What more do you want!

Shop deze goede, betaalbare producten hier online, voordelig.

Lees ook