Lipmaskers, minerale maskers, zuurstofrijke crème en parfum waarmee je de oceaan beschermt…

05:26 - 03:16
luistertijd 05:26 - leestijd 03:16

Nieuw in de winkels juli – augustus 2016

Op de redactie van BeautyJournaal ontvangen we dagelijks pakketjes met nieuwe producten. Openmaken is altijd weer een feestje. Van welke nieuwe productlanceringen ging ons beautyhart ditmaal sneller kloppen?

STARSKIN Dreamkiss: voor perfecte Hollywood lippen

Het uit Korea afkomstige STARSKIN lanceert een plumbing en hydrating bio-cellulose lipmasker ‘voor superzachte lippen om te zoenen’. Het masker volgt de contouren van je lippen en levert in een klein kwartiertje een hydraterend serum af aan de huid, bestaand uit onder meer collageen en hyaluronzuur (voor het verminderen van lijntjes en rimpels) en kokosolie en honing (voedend en hydraterend).

Verzorging van de dunne huid van je lippen is extra belangrijk, omdat de huid hier geen talg produceert, terwijl talg juist dient ter bescherming en uitdroging van de huid voorkomt. Een klein beetje hulp van buitenaf, in de vorm van een lippenbalsem of dit heerlijke masker, kan dus geen kwaad.

Onze ‘maskerexpert’ en schoonheidsspecialiste Su (lees hier haar review over de sheet maskers van Princess) test het lipmasker momenteel uit. Haar review volgt binnenkort.

Shop hier online

Estee Lauder Pure Color Envy Shimmering Blushlights

De nieuwe Pure Color Envy Shimmering Blushlights van Estee Lauder, in een schitterend marineblauw doosje, zet je natuurlijke gezichtsuitdrukkingen in de spotlight voor een stralende glow op je gezicht. De blush bevat optische elementen om het licht te weerkaatsen en zo je contouren te verzachten en je teint op te lichten.

De Shimmering Blushlights heeft de textuur van een crèmepoeder en brengt daardoor gemakkelijk aan, zonder meteen te poederig te ogen. De drie opbouwende kleuren in het doosje laten zich bovendien makkelijk mengen. Verkrijgbaar in 3 tinten: Sinful Peach, Pink Seduction en Sultry Glow. Exclusief verkrijgbaar via de webshop van Estee Lauder.

Vichy Mineraal Maskers: verrijkt met natuurlijke mineralen

Vichy introduceert drie nieuwe gezichtsmaskers op basis van natuurlijke mineralen. Het exfolierende masker met een frisse geltextuur bevat alpha-hydroxyzuren voor een chemische peeling (‘losweken’ van dode huidcellen), terwijl vulkanisch gesteente juist voor een mechanische peeling (‘scrubben’) van de huid zorgt. Heb je een onzuivere huid? Gebruik dan het zuiverend klei masker met absorberende witte klei en verzachtende aloe vera.

Tot slot bevat het verfrissende minerale masker het mineraliserende thermale water waar Vichy bekend om staat, in combinatie met kalmerende Vitamine B3 en hydraterende glycerine. Een fijne frisse gel, die zeker in de zomermaanden voor de nodige verkoeling kan zorgen (tip: bewaar hem in de koelkast).

Shop hier online

Philosophy Take a Deep Breath: breathing changes everything

Zuurstof is essentieel voor alle levende mechanismen op aarde, ook voor je huid. Van dit gegeven heeft Philosophy gebruik gemaakt bij het ontwikkelen van de nieuwe Take a Deep Breath gel cream en eye gel cream.

Hoe het werkt? Gerstbladerenextract zijn rijk aan zuurstof. Door dit extract toe te voegen aan de producten, creeert Philosphy als het ware een ‘zuurstofreservoir’ dat de zuurstof afgeeft, wanneer het in contact komt met de huid. Philosophy noemt dit de Clean-Air Technology. Anti-oxidanten uit groene thee en koffiebonen helpen de huid daarnaast om vrije radicalen te beschermen. Of het werkt? Onze nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt. Dit vraagt om nader onderzoek…

Shop hier online

Davidoff Cool Water: Love the Ocean

We horen je denken… Dat is toch helemaal geen nieuw product? Dat klopt. Maar wel een product in een ‘tijdelijk jasje’ door de samenwerking die Davidoff is aangegaan met National Geographic om de oceanen wereldwijd te beschermen. Niet zo vreemd, wanneer je je realiseert dat Davidoff’s Scott Eastwood zich voor de geur Cool Water heeft laten inspireren door de oceaan. Bekijk ook het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=hc2-96dqk64

Op de speciale campagne website kan je zien wat jij allemaal kunt doen om een steentje bij te dragen aan een schonere oceaan. Of koop een flesje Cool Water Love the Ocean: een deel van de opbrengst gaat naar dit schitterende initiatief. Verkrijgbaar bij parfumerie en warenhuis (niet online).

Estee Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules

Tijdens je slaap herstelt je huid van stressfactoren zoals luchtvervuiling, reizen, veranderde weersomstandigheden. Stressfactoren die onder meer roodheid en irritatie, maar ook vroegtijdige huidveroudering tot gevolg hebben. Dit nachtelijke en herstelproces kan je een handje helpen met de nieuwe Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules. Krachtige ampullen met een olieconcentraat die het natuurlijke herstelproces ondersteunen en de huid weerbaarder maken door de huidbarrière te verstevigen.

Bij een onrustige of geïrriteerde huid gebruik je gedurende twee weken één ampul ’s avonds, eventueel in combinatie met het Advanced Night Repair Serum. Masseer de inhoud van de ampul zachtjes met de vingertoppen over de huid. Sluit af met je moisturizer. Je kunt de Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules ook gebruiken als preventieve behandeling, bijvoorbeeld in de week voor een lange (vlieg-)reis. Volg de behandeling dan twee weken om je huid te laten herstellen. Shop hier online. We kunnen alvast verklappen dat ze echt zalig zijn om te gebruiken!

Lees ook