Maria Galland, Starskin, Sothys, Nivea, Viliv, Lancaster, Filorga, Philosophy, Oolaboo

05:44 - 03:26
luistertijd 05:44 - leestijd 03:26

Nieuw in de winkel in mei – juni 2016

Maria Galland Bronzing Powder & Blush

Maria Galland brengt speciaal voor de zomer de Collection Corail uit. Zachte roodtinten en glanzend koraal voor ogen, lippen en de teint. Prachtig vinden wij de Bronzing powder en blush die niet alleen heerlijk naar kokos ruikt, maar ook verzorgende stoffen bevat voor de huid, voor extra hydratatie. Het poeder geeft je huid een mooie zongekuste teint. Shop dit mooie poeder bij je schoonheidsspecialiste.

Starskin The Master Cleansing Mask

Sheetmaskers zijn de nieuwste rage, overgewaaid uit Azië. Starskin is er groot in en brengt nu een masker met kelpbladeren uit, de Detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask. Deze multi behandeling combineert op een slimme manier de natuurlijk gezuiverde zeekelp basis met een hydraterende anti-aging serum.

Elk masker is met de hand gesneden uit echte zeekelp bladeren, voordat ze gedrenkt worden in het serum met 90,37% biologische plantaardige extracten. Het rustgevende fenegriekzaad vermindert vlekken en roodheid, terwijl koudgeperste camelia olie de huid beschermt, voedt en hydrateert. Door de anti-aging Centella Asiatica (Aziatische waternavelkruiden) wordt de huid verstevigd en de fijne lijntjes en rimpels verminderd, gefermenteerde Chlorella ontgift, repareert en verzacht de huid. Zeekelp vermindert onzuiverheden en heeft een verkoelend effect dat de zichtbaarheid van de poriën verkleint. Starskin belooft in 15 min een camera-ready huid en een effect dat 72 uur kan aanhouden.

Shop hier online.

Viliv van dermatoloog Felix Bertram

Deze Zwitserse huidarts en plastisch chirurg runt een van de grootste dermatologische praktijken in Zwitserland. Hij raakte geïnspireerd om een eigen lijn aan te gaan bieden met hoge concentraties werkzame stoffen. Zo bevat de dagcreme 0,21% hyaluronzuur in plaats van marktconforme 0,05 – 0,1 %, de oogcreme een tetrapeptide tegen donkere kringen en glycatie (verslapping) in 4% ipv marktconform 1%, een nachtcreme met een gepatenteerde, krachtig hydraterende stof Trimoist dat beschermt tegen glycatie (verslapping) in 4% ipv 2%, en een serum met isoflavonen om de elastische weefsels te beschermen in concentraat van 5% ipv 3%. Interessante lijn, en hij is te koop via www.viliv-skincare.nl

Sothys Serum Jeunesse

Met dit nieuwe serum, voor thuisgebruik en ondersteunend in een speciale salonbehandeling voor huidversteviging, focust Sothys op de ouder wordende, verslappende huid. Om stevigheid terug te brengen op de wangen en in het kaakgebied. De huidstructuur wordt verfijnd en verstevigd. Hiervoor worden ondermeer peptiden in gezet en een speciaal suiker met aanspannende werking dankzij de vorming van een 3D netwerkje op de huid. Het serum kan ook uitstekend op het decolleté gebruikt worden. Geschikt voor vrouwen en mannen vanaf 25 jaar. Shoppen bij de schoonheidsspecialiste!

Nivea Shower Silk Mousse

Wij kenden de ultra romige douche mousses al van Rituals, maar deze van Nivea is een geduchte concurrent geworden. Wat een zaligheid voor op je huid en het ruikt heerlijk naar de bekende Nivea-geur. De romige mousse is een sensatie op je huid, de zachtheid dankzij essentiële oliën, amandelolie en een zijde-extract maken dat je huid ook heerlijk zacht aanvoelt.

Shoppen doe je ze hier.

Lancaster Le Parfum Solaire

We kennen het al jaren, maar het blijft een kleine markt: parfums die je ook in de volle zon kan dragen zonder dat je er pigmentvlekken aan overhoudt. Guerlain heeft, Jil Sander ook, en natuurlijk Lancaster nu ook! Met de heerlijke, typische Lancaster geur die je kent van de zonproducten. Wat dergelijke parfums onderscheid is dat er nauwelijks alcohol in zit en ook geen geurstoffen die de huid lichtgevoelig maken, waardoor pigmentvlekken ontstaan. Wij raden overigens aan om parfum zo min mogelijk om de huid aan te brengen. Vernevel het in de lucht en loop er doorheen met je blote huid of gekleed.

Shop hier online.

Philosophy Ultimate Miracle met spf

Goed nieuws voor de fans van dit leuke skincare merk Philosophy. Er zijn drie nieuwe producten uitgekomen die zijn voorzien van zonnefilters. Een moisturizer met spf 25, een lightweight emulsion met spf 25 en een oogcreme met spf 15. De filters beschermen tegen uv-a en uv-b straling, tegen infrarood en zichtbaar licht. Een de formule zijn bi-retinoiden toegevoegd. To be honest, we hebben geen idee wat dat zijn. Wij kennen wel alle ins- en outs van retinol en derivaten, maar niet van ‘bi’. Omdat deze lijn zo sterk qua communicatie insteekt op de brede filters, vinden wij het een prima keuze als anti zonnebrand voor je gezicht. Wel dik smeren natuurlijk en regelmatig herhalen;-)

Shop hier online.

Oolaboo Super Foodies Sun

Wat leuk, dat het Nederlandse huidverzorgingsmerk Oolaboo nu ook zonverzorging aanbiedt. Vrolijk oranje met wit. De collectie bestaat uit vijf producten met een spf 15 tot 30. De producten zijn niet-plakkerig, sommige bevatten ook geen siliconen (!), zijn voorzien van een krachtig anti-oxidant uit thee. Heerlijk lijkt ons ook de speciale Hairmilk die een waterdicht shield om de haren heen legt ter bescherming tegen uitdroging. De plantaardige stoffen in de Oolaboo producten zijn gecertificeerd. Je shopt Oolaboo via www.oolaboo.com

Filorga Optim-Eyes collectie

Filorga brengt een complete lijn voor oogverzorging uit. Gericht op rimpelvermindering, het wegpoetsen van wallen en kringen. Er is een eye contour serum voor de huidconditie, een speciale oogmake-up reiniger die ook nog eens de wimpers sterker moet kunnen maken en laat glanzen, en speciale oogmaskers in de vorm van patches die zwellingen verminderen. Mooie collectie Filorga!

Shop hier online.

Lees ook