Op 11 maart start weer een weekend. Geef je op!

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

Dit verzin je niet…wat een heerlijkheid, zeker als je dol bent op de prachtige Hollandse kust. Monique Christiaans organiseert hier nu hele fijne yoga- en detoxweekenden: ZenZo Yoga. De programma’s duren drie dagen en het eerste weekend start op 11 maart 2016.

Boek het nu met 75 euro korting!

Tijd voor jezelf

In de huidige maatschappij heeft iedereen haast en zijn we altijd druk. Hierdoor vergeten we vaak om tijd voor onszelf te nemen. Een gevolg hiervan is dat steeds meer mensen te maken krijgen met stress en emotionele problemen. Zo had in 2014 één op de zeven Nederlandse werknemers last van burn-outklachten, zoals vermoeidheid, overgevoeligheid en slapeloosheid. Laat de drukte helemaal los en geniet van ultieme ontspanning tijdens de detox en yoga weekenden aan zee van ZenZo Yoga!

ZenZo Yoga

ZenZo Yoga is opgezet door Monique Christiaans. Monique werkte jarenlang als operationeel manager in de sportbranche. In 2012 werd bij haar baarmoederhalskanker geconstateerd. Na een periode van chemo’s en bestralingen besloot ze zich meer te gaan verdiepen in yoga en ademhalingstechnieken.

Monique merkte dat dit bijdroeg aan haar herstel en haar passie voor yoga werd nog groter. Ze volgde een training tot yoga instructrice bij Johan Noorloos, oprichter van De Nieuwe Yogaschool, en is inmiddels gediplomeerd.

Daarnaast ging ze bewuster om met voeding en kwam ze in aanraking met detoxen. Detox is de ideale manier om door middel van een sapkuur het lichaam te reinigen.

Ontspannen aan zee

Voor Monique werkte detoxen en yoga zo goed, dat het inmiddels haar missie is geworden om een plek te creëren waar mensen weer in balans kunnen komen.
ZenZo Yoga helpt mensen om bewuster in het leven te staan en meer te genieten.ZenZo Yoga organiseert dan ook speciale detox en yoga weekenden aan zee.

Tijdens dit driedaagse programma kom je optimaal tot rust, terwijl je bewuster met je (mentale) gezondheid en voeding om leert te gaan. Van een detox programma en een mindfulness wandeling langs de zee tot heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een wellness- of massagebehandeling.

Ideaal om even helemaal tot jezelf te komen en de drukte van het dagelijkse leven achter je te laten.

De weekenden zijn voor iedereen geschikt, van de geïnteresseerde beginner tot de gevorderde yoga beoefenaar. Iedereen is welkom en zal persoonlijk begeleid worden. Bij mooi weer kunnen verschillende yogalessen worden verplaatst naar het strand en zal er ook een yogales bij zonsondergang worden gegeven. Een ervaring die je niet wilt missen!

Het eerstvolgende weekend start 11 maart aanstaande! 

Boek nu met 75 euro korting!

De ZenZo Yoga weekenden aan zee duren in totaal drie dagen en gaan 11 maart 2016 van start. Het programma start vrijdag om 15.00 uur en op zondag 17.00 uur gaat iedereen weer voldaan en uitgerust naar huis.

De deelnemers verblijven in het mooie en prachtig gelegen NH Hotel in een luxe kamer met zeezicht. Voor boekingen en meer informatie: www.zenzoyoga.nl.

 

 

Lees ook