Wat ligt er dit jaar bij de testers onder de kerstboom?

07:46 - 04:39
luistertijd 07:46 - leestijd 04:39

BeautyJournaal testpanel Christmas Wishlist 2015

Heb je als tester van BeautyJournaal nog wensen op het gebied van beauty? Jazeker wel! En wat is er leuker dan het krijgen van (… of jezelf verwennen met) een schitterend beautycadeau. Bekijk wat het testpanel dit jaar op de Christmas Wishlist heeft staan.

Simone: Mason Pearson Handy Bristle borstel

Als schoonheidsspecialiste weet ik dat goede tools, zoals kwasten en penselen, onmisbaar zijn voor een perfect resultaat op mijn huid. Waarom dan ook niet wat extra aandacht voor mijn haar? Ik verzorg het graag met de beste haar- en stylingproducten en daar valt een haarborstel ook onder. De Mason Pearson borstels worden de Rolls Roys onder de haarborstels genoemd. Het is de creme de la creme, waardoor ik al meerdere malen op zoek ben gegaan naar informatie over deze super borstels. Maar tot een aankoop is het nog niet gekomen.

Ik heb lang, fijn haar en hoewel mijn haren er voor het slapen gaan nog mooi, glad en zacht uitzien, word ik iedere ochtend wakker met een droge bos. Het ontklitten in de ochtend is vaak een pijnlijk klusje, waarbij ik vaak enorm veel haren verlies. De Mason Pearson borstel bestaat uit puur zwijnenhaar en belooft comfortabel borstelen met een minimum aan haarverlies. Ze zijn alleen niet goedkoop. De goedkoopste borstel koop je voor ongeveer €60. Maar bij goed onderhoud heb je een borstel voor het leven.

SHOP!  deze superborstel hier online

 

Cindy: Grossmith Golden Chypre

Als ik dit jaar één ding op mijn wensenlijstje mag zetten, dan hoef ik daar niet lang over na denken. Het parfumhuis Grossmith heeft zoveel toppers. Hasu-No-Hana is voor mij het hoogst haalbare op parfumgebied. Maar mijn keuze valt op een nieuwere geur, Golden Chypre.

Deze ruikt wat moderner dan de klassieke lijn van Grossmith maar doet er zeker niet voor onder. De kwaliteit straalt er vanaf. Golden Chypre is een prachtige en zonnige geur met sinaasappel, geranium en amber, waar ik zo ontzettend blij van word als ik haar ruik! Geluk in een flesje!

SHOP deze geurtopper hier online

 

Esther: Clarisonic Pedi

Dit jaar vraag ik de Clarisonic Pedi aan de Kerstman. Jullie kennen het merk Clarisonic van de gezichtsreinigingsborstels, maar ik kwam er laatst achter dat er ook zo’n mooi apparaatje is voor je voeten.

Het Pedi-systeem is ontwikkeld om ruwe, droge hielen en tenen glad en zacht te maken, en om de huid te hydrateren. De Clarisonic Pedi kit bestaat uit het apparaat, de Pedi-Scrub, een verzachtende balsem, het PEDI-BOOST serum, een verzachtende borstelkop én een gladmakende exfoliërende borstelkop. Als nagelstyliste ben ik er helemaal weg van!

KLIK HIER  voor de beste shopdeal voor een Pedisonic!

 

Su Chen: La Colline Cellular Modelling Bio-Peel

Wat ik heel graag zou willen krijgen van de Kerstman is de La Colline Cellular Modelling Bio-Peel. In het verleden heb ik een sample gehad en heb ik het product als zeer aangenaam ervaren.

Het bijzondere aan deze peeling is dat het een enzymatische werking is op geltextuur basis.Dit houdt in dat deze peeling niet met korrels of fruitzuur werkt, maar inwerkt op de dode huidcellen. De gel hecht zich aan je dode huidcellen en door het roteren/masseren worden deze op een zachte milde wijze verwijderd.

Daarnaast verandert bij lang roteren/masseren de gel in een olie. Heel zacht en aangenaam. Ideaal voor een (over)gevoelige of dunne huid. Je mag deze peeling ook 1 tot 5 keer per week gebruiken. En hij ruikt eerlijk! Echt iets voor mij, als schoonheidsspecialiste.

Shop deze fijne peeling hier

 

Els: MAC Enchanted Eve Brush Kit

Goede kwasten zijn essentieel voor een mooie make-up (ik sluit me helemaal bij Simone aan), ook voor mij als schoonheidsspecialiste. Naast dat MAC hele mooie make-up producten heeft, zijn ook de kwasten van een zeer goed kwaliteit. Ik heb er verschillende al jaren in mijn bezit en ze blijven ondanks veelvuldig gebruik en reinigen mooi.

Voor de Kerst heeft MAC 3 mooie kwastensets samengesteld: Basic, Essentials en Mineralize. Alle kwasten hebben een metallickleurige ring en zitten in een zwarte geribbelde clutch. Persoonlijk kan ik niet kiezen welke set ik het liefst krijg, dus die keuze laat ik aan de Kerstman over.

KLIK HIER om deze kwastenset online te shoppen!

 

Sabine: Kiko Cosmetics Colour Correction Concealer Wheel

Mijn Christmas Wishlist is… alles van Kiko Cosmetics. Ik had al veel gelezen over Kiko Cosmetics op BeautyJournaal, de site al bekeken, maar nog nooit een winkel betreden. Op doorreis via Amsterdam Centraal, trof ik onlangs de eerste Kiko Cosmetics Store aan. Prachtige nagellakjes, oogschaduws, lippenstiften… limited editions. Alles wil ik eigenlijk wel hebben.

Met stip heb ik de Colour Correction Concealer Wheel bovenaan staan. Een mooie matte ronde doos met zachte finish bevat een prachtig palet van 5 concealers, die je teint een boost kunnen geven. Groen om rood te verdoezelen, een highlighter, een lila om je teint op te frissen en twee concealers (een voor een lichte huid en een voor een wat donkerdere huid). Een echte must have waar je hebberig van wordt.

Je shopt Kiko Cosmetics hier online!

 

Corine: Tweezerman Mini Brow Rescue Set

Het lijkt erop dat de Kerstman dit jaar vooral op pad mag met make-up tools in zijn arrenslee. Zowel Simone als Els hebben tools op hun Christmas Wishlist en daar sluit ik me dit jaar bij aan. Goede tools zijn absoluut onmisbaar. Een klein nadeel is alleen dat ze soms zoveel ruimte in beslag kunnen nemen in je handtas.

Een borstel, een vijl, een poederkwast… voor je het weet, heb je een grotere tas nodig (… ook leuk om aan de Kerstman te vragen!). Ik ben dan ook fan van reissetjes met tools en dit jaar is mijn oog gevallen op de Tweezerman Mini Brow Rescue Set, bestaande uit een pincet, wenkbrauw borsteltje, wenkbrauw mousse en een highlighter.

Handig om overdag even je wenkbrauwen bij te werken. Want je kent het vast wel… ben je ’s ochtends vertrokken in alle haast terwijl het nog donker was, dan zie je op kantoor bij daglicht plotseling enkele wenkbrauwhaartjes die niet in model zitten. Dat zal mij met dit Kerstcadeau in 2016 niet meer overkomen!

KLIK HIER voor de beste shopdeal online!

 

Monique: MAC Eyeshadow Palette 15x Cool & Warm Neutral

Je wilt niet weten hoe waanzinnig gelukkig ik ben met de oogschaduws van MAC. En dit jaar heb ik mijn oog laten vallen op de 15x Cool Neutral en 15x Warm Neutral. Wat een schatkisten! Ik verheug me er nu al op om eindeloos te combineren en nooit meer een kleur te missen.

Ik kan subtiele oogjes maken en heftige looks. Werkelijk alles wat ik nodig heb voor dag- en avondmake-up. Omdat er zo lekker veel kleuren in zitten, nodigen de paletten uit om te experimenteren met effecten en kleuren. Het werkt drempelverlagend. Zoals je van MAC gewend bent, zijn de pigmenten top en de houdbaarheid ook. Laat de Kerstman maar komen!

SHOP!  hier  Warm Neutral lekker makkelijk online meteen! (op de foto), of  SHOP! hier meteen online je Cool Neutral palet!

Lees ook