Van funmaskers met macaron tot een wereldwijde bestseller van topmerk Alpha H.

07:02 - 04:13
luistertijd 07:02 - leestijd 04:13

Ook deze maand delen de testers van BeautyJournaal hun favorieten met je.

FunmaskersTessa: Funmaskers van Dr. van der Hoog

Ik ben dol op een gezichtsmasker dus toen ik deze funmaskers van Dr. van der Hoog in de winkel zag liggen, was ik er direct nieuwsgierig naar. Een masker dat ruikt naar macarons of een masker dat glittert. Ik heb ze beiden meegenomen. Het Little Mademoiselle Macaron masker verwijdert dode huidcellen en stimuleert het herstel van je huid. Het Glitter Glow masker reinigt grondig en verwijdert dode huidcellen. Beide maskers zijn peel off maskers, dus na 20 minuten – als het masker goed is opgedroogd – haal je het heel makkelijk van je gezicht af. Ik voelde mij net Wendy van Dijk die het masker van haar typetje er afhaalt. Mijn huid voelde heerlijk zacht en schoon aan.

De maskers worden per twee verkocht, dus je kunt er samen met een vriendin van genieten. Maar je kunt ze ook allebei voor jezelf houden.

Klik hier voor de beste shopdeal.

Gerti: Alpha H Liquid Gold

In Parijs kocht ik bij een klein cosmeticawinkeltje met mooi niche merken, genaamd Oh My Cream, het product Alpha H Liquid Gold, een lotion slash serum op basis van glycolzuur. Een wereldwijde bestseller die de Bazaar Beauty Hot 100 award heeft gewonnen. Wat lees ik diezelfde dag op Beautyjournaal? Alpha H is nu ook in Nederland verkrijgbaar! Dat kan geen toeval zijn.

Gold is the new blackOm de dag, ’s avonds, breng ik Liquid Gold met een wattenschijfje aan op mijn gezicht. Daarna gebruik ik niks meer, geen crème, geen serum. Lekker makkelijk. De concentratie glycolzuur is mild (5%) maar de pH is laag 2,5, waardoor het serum een diepe werking heeft. De eerste 15 minuten voel ik een lichte prikkeling. Niet pijnlijk, maar sterker dan ik ooit bij een glycolzuur ervaren heb. Na een week kijk ik eens goed in de spiegel. Wow, wat een effect. Mijn huid ziet er egaler uit, de poriënstructuur lijkt fijner. Ik ben zwaar onder de indruk en ga zeker meer proberen van Alpha H!

BeautyJournaal besteedde afgelopen maand uitgebreid aandacht aan Liquid Gold. Klik hier om het artikel te lezen of ga naar het merkdossier.

Voor de beste shopdeal ga je naar de website van Alpha H.

Cindy: Le Petit Marseillais douchegels

Ik ga elk jaar in de zomervakantie naar Frankrijk op vakantie. En elk jaar sleep ik, naast de eau de colognes, ook een heleboel douchegels mee terug naar Nederland. Het assortiment daar is vele malen groter dan hier en net een beetje anders dan wij hier kennen. Ze ruiken voor mij naar vakantie.

Le Petit Marseillais

Ik was dus echt helemaal blij toen ik hoorde dat je de Franse douchegels van Petit Marseillais sinds kort gewoon bij de Albert Heijn kunt kopen. Niet het gehele assortiment, maar toch een mooi aanbod om uit te kiezen. Mijn favorieten zijn de douchecrèmes met oranjebloesem en lavendelhoning. Heerlijke en bijzondere geuren die ik in Nederland verder nooit heb gevonden in deze prijsklasse. Echt een aanrader!

Je shopt deze heerlijke douchegels bij Albert Heijn.

Kiko Milano Velvet Mat Satin LipstickYvonne: Kiko Milano Velvet Mat Satin Lipstick (nr. 600 nude beige)

Ik heb Kiko Milano ontdekt in Spanje, zij zitten inmiddels ook in Nederland. Beautjournaal schreef recent een artikel over dit zeer betaalbare merk met een zeer uitgebreid assortiment. De Velvet Mat Satin lipstick sprong er voor mij uit. Ik ben gek op nude kleurige lipsticks en glosses. Hij zit in een erg fijne huls, je duwt hem er uit; je hoort hem klikken. Hierdoor blijft hij goed beschermd zitten, nooit een losse huls in je toilettasje. Het is een semi matte lipstick. Heeft een satin glansje, dus droogt je lippen niet zo uit, als zoveel matte lipsticks wel doen. Ik gebruik hem sinds begin dit jaar iedere dag en doe er erg lang mee. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten (€ 6,90).

Je shopt deze fijne lipstick in de online store van Kiko.

Environ DuoMonique: Environ Ionzyme Sequence 1 serum en crème

Ik ga jullie binnenkort nog veel meer vertellen over de Environ kuur die ik nu volg bij de schoonheidsspecialiste, maar ik verklap alvast dat dit een topduo is waar ik en mijn huid dolgelukkig van worden: het Environ Ionzyme Sequence 1 serum en de crème. Mijn huid heeft er bijna nog nooit zo jong uitgezien en dat terwijl ik 50 ben! Ongelofelijk glad, verfijnde poriën, een fraaie glans. Dit duo zit vol anti-oxidanten en krachtige hydratoren. Het werkt serieus iets dieper in de huid. Mijn huid trekt helemaal niet; gevoelige drogere wangen zijn ook verleden tijd. Mijn huid is door en door gevoed. En nu heb ik nog niet eens de krachtigste producten uit deze lijn (het gaat tot 4).

Lees ook over deze producten in het Environ merkdossier. Wil jij weten waar je deze prachtige producten kunt kopen en waar je Environ behandelingen kunt ondergaan? Ga dan naar de website van Environ voor meer informatie.

Jane Iredale Smell the Roses

 

Corine: Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray

Ken je dat akelige gevoel? Dat je huid in de loop van de dag begint te trekken? Zeker wanneer je foundation draagt en bovendien de hele dag bent aangewezen tot allerlei vergaderzalen met een droge ‘geairconditioneerde’ lucht? Oja… en het vele koffiedrinken om tijdens de vergaderingen en overleggen scherp te blijven doet je huid – qua hydratatie – natuurlijk ook geen goed.

De Smell the Roses Hydration Spray van Jane Iredale is dan een uitkomst. Je sprayt dit product gewoon over je make-up heen en laat het even intrekken. In eerste instantie lijkt de spray niet zo heel erg veel te doen, maar alleen heerlijk te ruiken naar rozen. Alsof je een wandeling maakt door een English rose garden. Echter, na een kleine tien minuten voel je je huid ontspannen en is je vochtniveau weer op peil. Ook ideaal om mee te nemen in het vliegtuig. BeautyJournaal schreef hier al eerder over; lees het artikel over huidverzorging voor stewardessen.

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Per verkochte spray wordt er €3.00 geschonken aan de Stichting tegen Kanker.

CK OneTamara: CK One

De geur die mij nooit verveelt en bovendien blijft intrigeren is de unisex geur CK One van Calvin Klein. Het frisse en sensuele aroma van bergamot, gemengd met kardemom, ananas, papaja, viooltjes, roos, nootmuskaat, musk, amber en groene thee is bij mij nog steeds de favoriet wanneer de zomer start.

Je shopt deze klassieker hier.

Lees ook