Malin + Goetz, Vaseline, Swisscode, Environ, Sally Hansen, Paula’s Choice, Jacks Beauty Line, Avène Ystheal, Neoderma en Glad Skin

07:50 - 04:42
luistertijd 07:50 - leestijd 04:42

28Gladskin-daily-care-cream-skin-irritation-gel-jolandajpgJolanda:

“Mijn favoriete geteste producten zijn Gladskin Skin irritation en Daily care. Een groepstest met een verrassend effect voor mijn huid. Meestal na het scheren is mijn huid rood en enorm geïrriteerd. Ik heb tal van producten geprobeerd en bijna niets hielp.

Het flesje is al lang op en wat mij opvalt dat de bultjes ook wegblijven. Zou de bacterie eindelijk om zeep zijn geholpen? Het is een aanrader voor mannen en vrouwen die zo vurig reageren na het scheren of ontharen. Het beste werkt het in combinatie, de gel tegen de irritatie en de daily care crème om de gel af te sluiten. Daarbij is het zo prettig dat het niet vettig aanvoelt.”

Je koopt dit product hier.

corine2Corine:

“Van de producten waarover ik in 2014 een review heb geschreven, is de Miracle Gel van Sally Hansen mijn favoriet. In de eerste plaats omdat deze gelnagellak eenvoudig is in gebruik (geen gedoe met LED-lampen en makkelijk te verwijderen met normale nagellakremover) en bovendien een schitterend resultaat oplevert.

sally-hansen-miracle-gel-topcoat-700x702In de tweede plaats omdat de technologie achter deze gelnagellak zo intrigerend is (…althans, wanneer je het leuk vindt om je daarin te verdiepen). Van tubes, oligomeren tot foto-initiatoren op molecuulniveau. Het is nog steeds lastig te bevatten dat zoiets allemaal mogelijk is in een simpel potje nagellak. Ik ben dan ook zeker benieuwd welke nieuwe technologieën op beautygebied 2015 ons gaat brengen.”

Je koopt de Miracle Gel hier.

60Anja:

“Plussen en minnen. Ik kom er niet uit… Ik heb het afgelopen jaar een aantal prachtige producten mogen testen. Van sommigen zijn de huidverzorging-environ-avst-cleansing-lotion-700x525reviews nog niet geplaatst, dus die tellen niet mee. Ik kan er niets aan doen. Ik heb twee favorieten.

Nummer 1, ik doe het alfabetisch, Environ Cleansing Lotion. Een heerlijke, zachte gezichtsreiniger die wáánzinnig lekker ruikt! Die de hydratatie van de huid verbetert, de huid kalmeert en je daarna een zijdezachte huid geeft. De milk kun je zachtjes op je vooraf gereinigde gezicht inmasseren en vervolgens verwijderen met een wattenschijfje of warme, vochtige washand. Je staat verstelt als je ziet wat er ná deze milk nog van je gezicht afkomt! Deze lotion is voor elke huid geschikt, dus multi-functioneel om met meerdere mensen binnen je gezin te delen.”

Swisscode-pure-hyaluron-3Kijk hier waar je Environ Cleansing Lotion kunt kopen.

“Nummer 2, SwissCode Hyaluron. Dit is écht een topserum voor de normale tot droge huid! Het serum geeft je een gehydrateert uiterlijk waardoor je gezicht gaat stralen. Vermindert optisch fijne rimpeltjes en lijntjes waardoor de structuur van je huid er jonger uit ziet. Het serum is zuinig in gebruik, ruikt fris en smeert heerlijk weg zonder te rullen. Dit serum heb ik tot de allerlaatste druppel opgebruikt.”

Je koopt SwissCode Hyaluron hier.

tessa-straalt-450x450Tessa:

“Mijn favoriet wat ik dit jaar voor Beautyjournaal heb getest is met kop en schouders Vaseline Spray & Go. Een product met drie heerlijke geuren die allemaal hun eigen werk doen. Ik heb ze alle drie mogen proberen. Lees hier mijn review.

tessa1De Cocoa Radiant (bruine bus) is speciaal voor de droge huid omdat het veel vitamine E bevat. De Essential Moisture (gele bus) is speciaal voor de gevoelige huid en de Aloë Fresh (groene bus) brengt de vochtbalans van je huid op peil. De spray is makkelijk aan te brengen en trekt snel in je huid dus je kunt je direct na gebruik aankleden. Handig als je net als ik niet genoeg tijd hebt in de ochtend. Ik vond alle drie de varianten prettig om te gebruiken dus ik wisselde ze af maar mijn favoriet was de Aloë Fresh, vanwege de frisse geur en het een heerlijk product is om te gebruiken in de zomer bijvoorbeeld als aftersun.”

Je koopt Vaseline Spray & Go hier.

sabine1detox-foam-maskSabine:

“Mijn favoriete geteste product is Malin + Goetz: detox face mask. Dit reinigende masker is niet alleen verfrissend door zijn oxiderende werking (het masker verandert in een schuimende massa)en reinigt de huid diep.

Makkelijk en snel aan te brengen, de tinteling van het oxiderende schuim brengt een glimlach op je gezicht. Met een stralende, gladde en schone huid als gevolg. Voor mij de winnaar van 2014. Lees hier meer over mijn ervaring met het Malin + Goetz Detox face mask.

Je koopt dit product hier.

Ik kon niet kiezen tussen deze twee topproducten, dus ook Paula’s Choice Clinical KP Treatment Cloths is mijn favoriete geteste product. Eindelijk het antwoord op mijn Keratosis Pilaris. Deze handige doekjes zijn makkelijk in gebruik. Twee maal daags dien je de geaffecteerde huid te behandelen met deze vochtige doekjes.

Binnen een aanzienbare tijd, knapt de huid op en is beduidend minder rood en zijn de bultjes bijna verdwenen. De doekjes zijn gedrenkt in een lotion met 8% melkzuur en 2 % salicylzuur. Daarnaast bevatten de doekjes ook nog verzorgende bestanddelen, waardoor de huid rustig en zacht aanvoelen. Kortom een winnaar!

Je koopt dit product hier online.

kp-treatment-cloths-paulas-choice

f498954600d47a6fa119a8f6936658b7yvonne-700x756Yvonne:

Mijn favoriete geteste product is de Jack Beauty Line Make-up Stippler foundation brush. Deze perfecte foundation brush heb ik getest voor Beautyjournaal dit jaar. Dit na een bezoek aan Cosmania, hier is deze kwast te koop. Het bijzondere aan de brush is dat hij herkenbaar is, iedere brush is uniek. Geen enkele is hetzelfde, alleen qua haar.

De brushes worden speciaal per stuk met de hand geverfd. Hierdoor krijg je de leukste kleurcombinaties in de steel van de kwast. Hij brengt perfect je foundation aan, je kunt hem het beste even aantippen in de vloeibare foundation op de achterkant van je hand.  Je hebt anders al gauw teveel aan de brush zitten waardoor de laag te dik wordt. Hij werkt erg prettig en voelt lekker zacht aan op het gezicht. Na gebruik laat hij zich goed reinigen. In de witte syntetische haren zit de bruine foundation, maar na een kleine wasbeurt zijn de haren weer spierwit. Een perfecte brush wat mij betreft die niet mag ontbreken in je collectie.

Je koopt deze brush hier.

26ystheal_1Gerti:

Als ik terugkijk op de producten die ik dit jaar getest heb, is het moeilijk kiezen wat ik nou echt het beste product vond. Garnier 5 sec blur voor een instant stralend gezicht, Filorga Pigment Perfect Dark spot corrector serum voor een vlekkeloze huid. Of toch de Neoderma bio-peeling en bio-lifting facial. Allemaal mooie producten en behandelingen.

Maar er kan maar één winnaar zijn en dat is voor mij Avène Ystheal. Deze crème heb ik meteen opnieuw gekocht. Geweldig resultaat, een prachtige egale teint met een gladde, fijne structuur. Deze crème maakt foundation overbodig. Een crème die zijn belofte waarmaakt. Met recht mijn winnaar voor 2014.

Je koopt hier dit product online.

kim kempergreen - 30ml tube 0001Kim:

Mijn favoriete geteste product is de Moist&Lift Wrinkle Corrector serum van Neoderma. Ik ben enorm fan. Dit kleine knijptubetje met metalen rolkogeltje is zo ongelooflijk heerlijk verkoelend.

Na een nachtje doorzakken of een verstoorde nachtrust dankzij je geliefde kinders, breng je met deze tube accuut leven in de brouwerij. Huidversterkende ingrediënten maken de huid minder transparant en door de koeling worden de zwellingen aanzienlijk verminderd. Ik ben enorm fan!

Het product is verkrijgbaar bij de Neoderma schoonheidsspecialist.

Lees ook