Met o.a Dr. van der Hoog, de EpiSpring, Michael Kors, Lancome

11:08 - 06:40
luistertijd 11:08 - leestijd 06:40

Testpanel favorieten
Rona:

“Als product van de maand september kies ik het Dr. Van der Hoog Goodnight Wrinkles Anti-rimpel nachtmasker uit de Anti-Aging lijn. Als mijn huid er erg vermoeid uitziet, pak ik naar dit nachtmasker dat zegt ‘egaliserend en ontspannend’ te werken. En dat doet het! Zodra je het opbrengt (ik doe een flinke dikke laag) voel je dat het wat doet, de geur is zalig en de volgende morgen ziet mijn huid er heerlijk uitgerust uit. O.a. met peptiden van de Okraplant. Lees hier nog eens de testcase van het BeautyJournaal-panel over de vele maskers van Dr. Van der Hoog. Het heeft een buitengewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Het heeft zo’n leuk prijsje dat ik het al een paar keer cadeau heb gegeven en ook de ontvangers zijn enthousiast. En geef toe, alleen voor de benaming ‘Goodnight Wrinkles’ wil je het toch al proberen?”

***SHOP dit product hier direct.

Anja:

“Pijnloos is het niet, maar dat is epileren normaliter ook niet. Wanneer ik bij mijn schoonheidsspecialiste kom, laat ik altijd mijn bovenlip harsen. Zelf durf ik dat niet. Helaas lukt het mij niet om regelmatig naar mijn huidcoach te gaan dus moet ik mijn gezicht zelf onderhouden. Ik was al in het bezit van de zogenaamde ‘schuurpapiertjes’ én een Epileerveer maar beiden waren geen succes. Van de schuurpapiertjes kreeg ik schaaf- en brandwondjes en de Epileerveer was erg gevoelig. Ik schafte daarom onlangs de EpiSpring Roll aan bij de drogist. Een klein, handzaam apparaatje waar een dunnere veer in zit die bedoeld is om de donshaartjes op de bovenlip te verwijderen. De Epileerveer moet je aan de uiteindes vasthouden en in een draaiende beweging over het gebied rollen, de Epiroll kun je met één hand bedienen. Geheel pijnloos is het niet maar vooraf verdoven met wat ijsblokjes werkt goed. Ik heb de Epispring Roll nu een aantal keren gebruikt en ben er erg blij mee. Na gebruik voelt het behandelde gebied glad aan en in de spiegel zie ik nagenoeg tot geen haartjes meer zitten. Een losse haar verwijder ik met mijn pincet. Na gebruik maak je het staal schoon met wat alcohol.”

Berna:

“Twee weken geleden kwam ik bij mijn groenteboer en zag in de vriezer een klein bakje tarwegras staan. “Wat is dit nu weer voor nieuws,” dacht ik. Tarwegras blijkt het meest voedzame gewas ter wereld te zijn! Een cupje vers geperst Hollands tarwegras staat gelijk aan 1,5 kilo groenten & fruit, las ik op internet. Ik ben inmiddels heel wat cupjes verder. ‘s Avonds leg ik één cupje in de koelkast zodat het kan ontdooien. Ik drink het puur of door vers geperste sinaasappelsap. Doe er nog een handje gojibessen bij en heb een super drankje. Heerlijk! Voel ik mij energieker? Ja, ik ben actiever, heb zin om bezig te zijn, doe meer in en rond het huis en merk dat ik beetje gewicht begin te verliezen. Alhoewel dat wil ik graag merken… Ik vind het super handig, want ik weet dat ik nu op een dag mijn dagelijkse porties vitaminen binnen krijg. Natuurlijk eet ik ook nog mijn gewone fruit en groenten want door goed te kauwen blijven je hersencellen actief lazen we al eerder op BeautyJournaal.”

***SHOP dit product hier direct.

Yvonne:

“Mijn favoriet is de crèmefoundation van Embryrolisse Secret de Maquilleurs in de kleur naturel. Ik was erg verrast door dit product. Het aanbrengen gaat erg makkelijk met het bijgevoegde make-up sponsje: het laat zich goed en vlekkeloos verdelen over het gezicht. Na het aanbrengen, verandert de foundation in een poeder, zonder dat er een laag zichtbaar is. Het is goed dekkend en rode vlekjes zijn niet meer zichtbaar. De huid voelt zeer zacht aan. De crèmefoundation hydrateert de opperste huidlagen en tevens is vitamine E en hyaluronzuur toegevoegd om veroudering van de huid tegen te gaan. De crèmefoundation bevat ook een SPF 20. Hij is verkrijgbaar in drie tinten: Naturel, Honey en Tanned.”

Roos:

“Zomaar een ontdekking op een tochtje door de stad: Michael Kors Sporty Citrus. De naam Sporty Citrus zet mensen wel totaal op het verkeerde been. Wat ik ruik, is een verdomd lekkere bloemige Chypre geur. In de sfeer van Lady Vengeance van Juliette Has a Gun en Knowing van Estée Lauder, maar dan lichter. Michael Kors Sporty Citrus is gemaakt door Honorine Blanc en bevat onder meer mandarijn, sinaasappel, peper, oranjebloesem en patchouli. De geur heeft me blij verrast. Michael Kors Sporty Citrus is onderdeel van een trio nieuwe geuren. De andere twee dragen de namen Sexy Amber en Glam Jasmine. Alledrie zijn ze verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml.”

***SHOP hier frisse damesparfums en ook hier: SHOP hier frisse damesparfums

Gerti:

“Mijn favoriet is deze maand de Clinique Even Better foundation Evens and Corrects. Via testpanellid Jolanda kreeg ik deze foundation in handen. Ik heb zoveel foundations dat ik niks meer mag kopen, maar ruilen kan altijd, toch? Wat een heerlijk product is dit. Ik heb kleur 05 neutral. Een kleur die perfect matcht met mijn huidkleur. De finish is mat en houdt vrijwel de hele dag. Ik hoef nauwelijks te poederen, alleen een beetje M.A.C Prep&Prime op de T-zone. Hij dekt goed maar blijft er natuurlijk uitzien. Alsof je niks op hebt. Ik heb Jolanda een paar keer gevraagd of ze de foundation écht niet terug wilde hebben. Ik kon me niet voorstellen dat ze hier vrijwillig afstand van deed. Maar ik ben er blij mee en gebruik hem vrijwel elke dag!”

***SHOP dit product hier direct.

Sabine:

Bioderma Crealine AR BB crème (anti-rougeurs) is mijn nieuwste favoriet. Begin september ben ik twee weken naar La douce France geweest. Heerlijk genieten van lekker eten, goede wijn en mooi weer. Marktjes afstruinen, de zee in en lekker die boeken lezen waar je al tijden niet aan toe komt. Beauty shopaholic die ik ben, zal ik niet een bezoek aan de ‘pharmacie’ overslaan. Gerti en Jolanda hadden me al helemaal gek gemaakt met hun aanwinsten uit de Franse apotheek. Onderdeel van de beauty stash die ik aanschafte in Frankrijk is deze verrukkelijke Bioderma Crealine AR BB crème met SPF 30. Het is geschikt voor de gevoelige huid met lichte couperose. Het hydrateert en zorgt er voor dat de roodheid (waar een couperose huid door wordt gekenmerkt) wordt gecamoufleerd. En camoufleren doet de crème. Ik hoef mijn rode vlekken niet meer te camoufleren. Ook is dit de eerste BB-crème die ik direct na een serum kan aanbrengen. Geen van de BB-crèmes die ik  tot nu toe heb gebruikt, is daarvoor hydraterend genoeg. Ik heb nu al spijt dat ik er niet meerdere gekocht heb…” SHOP hier online.

Maxim:

“Toen ik deze geur begin oktober rook, wist ik dat het hoge kansen maakte om mijn favoriet van de maand te worden. En dat klopt – Bottega Veneta pour homme van de Italiaanse leerbewerkers wil ik graag tot mijn favoriet van de maand oktober benoemen. Het idee achter deze geur is een vlucht naar de Dolomieten, een bergketen in Italië met indrukwekkende zonsopkomst. Als ik deze geur spray, dan voelt het ook als een vlucht naar een natuurgebied. Ik ruik frisse lucht, zoete hars van de naaldbomen, met naaldjes bedekte bodem en balsemachtige dennenaccenten. Een zachte licht bittere leeraccent verandert deze geur in een elegante parfum voor mannen in de stijl van Antaeus van Chanel. Het is warm, diep en intens waardoor het levendige beelden en emoties kan oproepen. En tegelijkertijd is het rustgevend. Het lijkt net op de rustige donkere wateren waaronder de diepe gronden zitten…”

***SHOP dit parfum hier direct.

Tessa:

“Mijn favoriet van de maand oktober is de Boots Feet Deeply Intensive Moisturiser. Alleen de pot is al een beauty om naar te kijken. Een glanzende oudroze deksel en een grote glazen pot waar ik ontzettend lang mee kan doen. Mijn voeten hebben de hele zomer kunnen genieten van slippers en open schoenen en nu zitten ze weer ver weggestopt in sokken en laarzen. Om mijn voeten te verwennen, gebruik ik deze heerlijke moisturiser van Boots. Een romige witte crème met een zoete geur die mijn voeten heerlijk zacht maakt. Ik gebruik de crème vlak voor het slapen gaan en masseer de crème in op schone en droge voeten. Daarna doe ik een paar sokken aan zodat de crème lekker de hele nacht kan intrekken. ’s Ochtends zijn mijn voeten dan heerlijk zacht. Ik gebruik de crème om de dag zodat ik volgend jaar weer prachtige voeten heb voor in de open schoenen.”

***SHOP dit product hier direct.

Judy:

“Mijn maandfavoriet is een product wat ik al bijna 15 jaar gebruik. De Bi-Facil van Lancôme. Een niet-vette formule voor gevoelige ogen die oogmake-up heel zacht en erg makkelijk verwijdert. Ik heb een erg gevoelige huid om mijn ogen en ben niet zo van het uitproberen wat betreft oogmake-up removers. Daarnaast is dat ook echt niet nodig, want ik zweer bij dit fijne product van Lancome. Door de combinatie van de fase-olie en fase-water (lees: die moet je schudden voor gebruik), worden op een zachte manier alle soorten oogmake-up verwijderd, zelfs waterproof.  Ook zeer geschikt voor lenzendragers.”

***SHOP dit product hier nu direct

Marte:

“Mijn favoriet van de maand is de Tangle Teezer haarborstel. Ik ben sinds enkele weken in het bezit van een fel roze Tangle Teezer, al ken ik het merk wel al een aantal jaren. Wat ben ik blij dat ik deze borstel heb aangeschaft! Andere borstels hebben al afscheid genomen. Sinds m’n haren langer zijn en er sinds kort met twee mini-vuistjes (lees: mijn pasgeboren dochter) in gegrepen wordt, heb ik vaker last van klitten. Conditioners en maskers doen hun werk wel, maar gedurende de dag ontstaan er toch klitten in m’n haren. De Tangle Teezer is echt een uitkomst. Het is een kleine en compacte haarborstel met gepatenteerde pinnen die je haren ontwarren. De borstel weegt amper iets, ligt lekker in de hand vanwege de vorm en zorgt dat je haar lekker glad aanvoelt.”

***SHOP dit product hier direct.

Lees ook