hannah Body Travel Kit: onmisbaar op reis

Het verkrijgen van een mooie, gladde, goed gehydrateerde en vooral stevige lichaamshuid staat met het voorjaar en de zomer in aantocht, op het verlanglijstje van menig vrouw! hannah komt met de perfecte oplossing om je huid optimaal te verzorgen in een handig formaat: de hannah Body Travel Kit!

Dé ideale olie voor het hele lichaam is hannah Shower Treatment!

De hannah Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van Sojaboonolie met een heerlijke frisse geur. Deze doucheolie vormt tevens dé ultieme scheerolie voor de benen, oksels en bikinilijn! Daar waar nodig herstelt deze rijke formule de lipidenlaag van de huid. De toevoeging van Calendula (Goudsbloem) stabiliseert de pH-waarde en werkt huidverzachtend. De toevoeging van de vitamines C en E zorgen voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve bescherming. Na het douchen en scheren met deze rijke doucheolie voelt de huid uitzonderlijk zacht en fris aan.

Herstellen, reguleren én beschermen met de hannah Body Oil

De formule van hannah Body Oil heeft Macadamia- olie als belangrijkste basis, in dit geval gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt traditioneel niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Linolzuur,  het voorstadium van vitamine F, reguleert de talgafgifte. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering, heeft de Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, eczeem, striae en de natuurlijke huidbarrière wordt geoptimaliseerd. Bijkomend voordeel is dat het na gebruik niet vettig aanvoelt en je direct je zomeroutfit kan aantrekken.

Verstevigen, beschermen én intensief hydrateren met hannah Body Cream

Na een dag in de zon heeft je huid wat extra aandacht nodig. De rijke, romige samenstelling van de hannah Body Cream heeft ook een hoogwaardige, volle basis van Macadamia-olie. Deze  intens voedende oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne heeft een vochtafdrijvende invloed en stimuleert de doorbloeding. Dit geeft een directe visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en verstevigt de huid zichtbaar en voelbaar. Cafeïne werkt tevens als een sterke ‘antioxidant- boost’ met hydraterende eigenschappen. Vanwege de anti-irriterende en anti-inflammatoire werking en de voedende eigenschappen, bevat de Body Cream Sheabutter. De toegevoegde vitamine E met een intensief regenererende en verstevigende werking  op de wanden van de haarvaatjes, geeft een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid.

Het resultaat? Een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid, het hele jaar door!

hannah Body Travel Kit is verkrijgbaar voor €49,- bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

All rights reserved, lees eerst onze disclaimer voor overname van beeld en artikelen.

Reacties

2 reacties op “hannah Body Travel Kit: onmisbaar op reis

 1. Danny

  I just could not depart your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information a person
  provide for your visitors? Is going to be back often to check up on new posts
  Here is my homepage – bass traps

 2. Teena

  One other issue is when you are in a situation where you don’t have a cosigner then you may really need to try to exhaust all of your financing options. You can find many awards and other grants that will give you finances to assist with classes expenses. Thx for the post.
  Check out my webpage; golf training aids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Beautyjournaal magazines

Meer Beautyjournaal magazines

Meer hannah nieuws

Meer artikelen van hannah