shop Africa Organics Baobab shampoo en conditioner Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt. Bekijken Dit voorjaar wordt Vogue Exclusive gelanceerd, een beautylijn gelieerd aan het iconische […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

Dit voorjaar wordt Vogue Exclusive gelanceerd, een beautylijn gelieerd aan het iconische Amerikaanse merk, zo meldt RTL Boulevard vandaag. ‘Niemand minder dan onze eigen Nikkie Plessen wordt er het gezicht van.Luxe, stijlvol, sexy en sophisticated: dat waren de kernwaarden voor de makers van Vogue Exclusive bij het ontwikkelen van de scrubs, showerfoams, bodycreams en parfumdeo’s.’

Nikki laat de media weten erg trots te zijn op deze keuze, ze zou van kinds af aan al dol zijn op Vogue. Volgens RTL is de Vogue Exclusive lijn vanaf het najaar in Nederland te koop.

Bij BeautyJournaal zullen we wel niet helemaal wakker zijn, maar we vragen ons naarstig af welke Vogue hier bedoeld wordt. Het magazine, of het merk Vogue waarvan al eeuwenlang geparfumeerde deo’s op de markt zijn.

We neigen eerder te geloven dat het het laatste is. We zien helemaal geen match tussen Plessen en het hoogmodische Vogue. Tenzij het merk in ons land een strategische wijziging heeft ondergaan qua uitstraling en profiel?

Lees ook