Speciaal voor krullend haar: Krul-kracht van Guhl

guhl-krullenkrachtDe nieuwe haarverzorgingsproducten zijn verrijkt met ginkgo voor energie en veekracht en met jojoba dat hydraterend en verzorgend werkt. Deze natuurlijke bestanddelen worden aangevuld met het krul-activering-complex. Dit bevat essentiële elementen die zich richten op de belangrijkste krulbehoeften: verzorging, definitie, versteviging en controle. Guhl belooft je krullen niet te verzwaren, maar soepel en speels aan te laten voelen.
De lijn bestaat uit vier producten: een shampoo, conditioner, curl activating spray en curl mousse. Ik heb zelf meteen de curl activating spray ( € 6,69) uitgetest die je krullen activeert en herstelt. Deze spray deed mij veel denken aan de curl boost spray uit de Redken Fresh Curls lijn. Dat vond ik altijd al een fijn product en nu is er dus ook een goedkopere versie verkrijgbaar. Je haar schiet er niet onmiddellijk van in de pijpenkrul, maar het krijgt wel wat meer vorm en je haar pluist minder.

 

Lees ook: het geheim van de shine sprays

Lees ook: Krullen veren op met John Masters

Lees ook: Steel de show met dierenkoppen van haar

All rights reserved, lees eerst onze disclaimer voor overname van beeld en artikelen.

advertentie

Klik hier en bekijk alle 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Marieke

    Ik vond de krulspray wel fijn ja. Het deed me een beetje denken aan de Redken FreshCurls lijn en die vind ik zelf erg prettig. Guhl is een goedkoper alternatief…

  2. Bianca den Ouden-van der Meer

    Ben je d’r ook echt tevreden mee of zeg je het is zozo.

advertentie

Meer Haar nieuws

Meer artikelen van Haar