Kinderfeesttip: zelf parfum maken

kinderfeestjemaakjeeigenparfumvierkantOmgerekend voor 5,95 per kind kun je ze twee uur zoet houden met deze leuke bezigheid. Het pakket Aromkids bevat spulletjes voor 10 kinderen. Ze kunnen een kinderparfum maken, voorzien van een mooie verpakking met strikjes, stickertjes en lintjes

De parfumoliën als lavendel, mandarijn, ylang ylang, grapefruit en citroen worden tot een parfum verdund met amandelolie. Behalve parfum maken, kan er ook gedacht worden aan geheel eigen verzorgingslijn met onder andere badolie, douchegel en bodylotion. Melkmeisje is een perfecte vloeibare zeep in een megafles om te mengen tot je eigen douchegel, een huismerk babylotion prima als basis voor je eigen bodylotion. Bij de drogist of apotheek zijn grotere lege potjes te koop.

Maak samen met je kind geurend briefpapier door op een tissue een paar druppels essentiële olie te druppelen en vervolgens een nacht in een zak met het briefpapier te laten staan.

Het pakket is te bestellen via  www.mooienmachtig.nl .

Lees ook:

Lacoste Love of Pink lekker voor jonge meiden

Chanel No 5 Eau Premiere wint Astir Award

All rights reserved, lees eerst onze disclaimer voor overname van beeld en artikelen.

advertentie

Klik hier om als eerste een reactie te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

advertentie

Meer Parfum nieuws

Meer artikelen van Parfum